Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

není to vyloženě obrovský problém, ale po ohřátí motoru a při volnoběžných otáčkách čas od času motor jak kdyby zatarokuje. Otáčky malinko poskočí. Dělalo to i staré čerpadlo, momentálně je tam jiné, repasované. Určitou dobu byl klid, ale teď se to objevilo znova. Možná problém v elektrice? Nesetkal se někdo s podobným problémem?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Sewas, nevie niekto poradit kde zohnam kabelaz na čerpadlo lucas 2.1td  rozobral som izolaciu zväzku kablova aj konektor od RJ  izolacia samotných kablov je rozkrušena kable sa tak dotikaju čo sposobuje kolisanie otačok a vipinanie motora počas jazdy

Odesláno

Čau, novů instalaci neseženeš, nemá cenu kupovat ani z nejakého jiného čerpadla, protože bude vypadat stejně. Já sem si to normálně na čerpadle přepájal a tu speciální koncovku sem nahradil zásuvků a zástrčků na vozík. 

DSC02462.JPG

DSC02463.JPG

DSC02464.JPG

Odesláno

Dikes za odpoved  stou koncovkou bi nebol  problem,  ale to prepajkovanie na plošnom spoji jto tam miniaturne bud to dam niekomu spravit  lebo uz neviem cito pospaja nanovo len tak wago spojkami 

IMAGE00315.jpg

IMAGE00348.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ja mam zase takovy problem že jsem udelal novy kabel  protože autu kolisali otacky,  potom dobre, ale zase mi auto pri startu zakolisa a chytne se , jako by nechytal nektery valec, zhavky sem daval nove , 
ale jak se auto zahřeje, tak ztrati vykon , tahne až od 2000ot/min když vyslapnu spojku tak otacky spadnou pod 500 a stane se že i zdechne, taky za tepla nejde nastartovat , vubec, skousel jsem menit cidla teploty , cidlo kliky, repas starteru , a nic nepomohlo , napichl jsem tedy na diag a mam

- trvalou poruchu , kalibracni odpor 
- trvalou poruchu , snímač polohy vačky I 

ale zase jak auto zchladne , po 6 až 8 hodinach tak zase nastartuju v pohodě, a jedu , 
nevím co stím , dokaže mi nekdo poradit jestli je to cerpadlem nebo cím ,? a jestli je možnost to opravit, 
nebo vymenit za mechaniku a poskytl by mi nekdo navod nebo rady 

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravim, tak po probelmoch z elektrikou a tečenim nafty z lucas epic som to prerobil konečne na bosch na mojej 2,1. Prerabka prehodil som štifty na konzole čerpadla, plinove lanko som vymenil za dĺhšie, potrubia som dal bosch, vstreky som nechal pôvodné kamoš mi poradil ze netreba vymienť  a napoil som hadicu na miesto čidla v sáni potrubia. Vysledok v nízkých otáčkach šiel lepšie luki ale bos taktiež nejde zle dnes som  snim palil po ceste smerom dole 200 km/h tak som zvedavi ja to dlho vidrži motor čerpadlo atd. 

Odesláno

mislel som ze budem vyberat vstreky tak som si uz robil na to kluč

IMAGE00590.jpgIMAGE00593.jpgIMAGE00571.jpg

som pozera že čo nejde kurenie a chyba v spinačke tak som objedna ten spodok a zatial som to pozapajal elektro svorkamiIMAGE00597.jpg

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...