Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím 307čkáře.Chci si koupit na jaro alu disky,neznám rozměr rozteče děr na šrouby a průměr středové díry.Můžete někdo poradit dík.

Odesláno

rozteč je 4x108, ET tak 25-15 středovou díru nevím ale třeba na www.elektrony.cz zadáš typ auta a vellikost kola a automaticky ti to najde kola na tvoje auto :super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Čau všichni:papa Potřebuji poradit,jaký zvolit zprávný rozměr zálisu neboli ET na 307.Vybral jsem jsi disky,které se dělají jen v ET15 nebo ET26,osobně bych jsi vybral disky ze zálisem ET15.Nemáte někdo tyhle disky?Nerad bych je objednal a po montáži zjistil,:( že lezou z blatníků. Dík za odpověď:papa

Odesláno

doporucuju kompromis: 16\", sirka 6,5

levne pneu a dostatecny komfort jizdy s pneu 205/55 R16

kdyz do vetsich, tak 7x17 a pneu 205/50 R17

mene je zbytecne a vice je dost nepohodlne. sirsi rafky se podepisi jedine na (ne)zivotnosti komponentu predni osy.

Odesláno

Musím koupit 15 palcové alu. disky \"páč \" mi leží v garáži skoro nové letní pneu BRIGESTONE Turanza 159/65 R15.:DKdyž koupím 16 palcové alu.disky,tak bych musel koupit i nové pneu a to se mi nechce.Co potom s těma Brigstonama.:myslim

Odesláno

to El:

Kup si 16, ty 15 jsou moc malé (gumy prodej) na takové robustní autíčko :o

Vypadá to pak stejně strašně jak Fabia Junior s těma 13 nebo 12 co tam davaji, ble. To mám širší i na kole.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...