Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sounds good - termín se mi hodí taky, protože mám před státnicema a tudíž volno :D:D Takže kdyby jela partička z PRAHY, určitě pojedu!!!

Odesláno

jojo taky prijedu sice ted menim zamestnani, takze nevim co bude, ale sem rozhodne chci mmmmmmmmmooooooooooooooooocccccccccccc:aut:super:aut:aut:aut:aut:super:super:super:super

Odesláno

Dodo - nepatřím k slibotechnám a proto zcela natvrdo (pokud nás náhodou neskolí nějaká choroba či jiný zápal švindlu) potvrzujeme svou chu? zúčastnit se srazu a nechat se organizovat - Medvěd & Helča

Odesláno

snad se nic nemilého nepřihodí, abych mohl přijet...vypadá to slibně:super

btw. ještě by to chtělo napsat na kolik vyjde ta prohlídka v servise a okruh...nebo je to grátis??:o

Odesláno
Původně zaslal: lexa

kolik nás to bude stát?, když vezmu 2 děti, myslím od pátku do konce srazu?:myslim

Přiznám se, že nevím, jak to je s dětima, ale platí se za ubytování za každou obsazenou postel.Děkuju za připomínku. Zjistím to a určitě napíšu.:super
Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

snad se nic nemilého nepřihodí, abych mohl přijet...vypadá to slibně:super

btw. ještě by to chtělo napsat na kolik vyjde ta prohlídka v servise a okruh...nebo je to grátis??:o

Prohlídka v autoservisu je grátis a návštěva autodromu taky. Jak to bude s projížďkou po něm a případnou cenou za toto svezení bude upřesněno v dohledné době. :myslim

[upravil dne 7/2/06 Autoškolič Dodo]

Odesláno

zdravím všechny peugeo?áky. mám svou 406-šetku teprve 2 tejdy tak se pokusím taky dojet na můj první sraz a možná pojede i kamoš s 405 Mi16 4x4x

měj tě se fajn:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Hele Dodo, co třeba zajistit menší reportáž nebo dokument od Auto-moto revue???? :o:o:o:o

Třeba o tom, jak exujem baworáky? (brčkem ten známý nápoj, ne liquidovat auta) :aut

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Hele Dodo, co třeba zajistit menší reportáž nebo dokument od Auto-moto revue???? :o:o:o:o

Třeba o tom, jak exujem baworáky? (brčkem ten známý nápoj, ne liquidovat auta) :aut

Jo, třeba o tom :D Nebo si zas nazuju snowboardový boty a hodím tlamu u baru :D

Ale ne, bylo by super, mít to takhle zdokumentovaný - okruh, spanilá jízda, pár záběrů ze servisu, pár z ubytování a večerního posezení

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

No tak tohle je nabidka ktera se neodmita tak se budu snazit dojed a budu pro to delat vse co jen pujde...

A hlavně nezapomeň, dojet jako první :D :D. Budeš se muset, ale hooooodně snažit :D :D, aby se ti to povedlo. Na sázku jsem nezapomněla, jen vymyslet, o co????????:myslim :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Dodo, vždy? z toho nebudu moct usnout a nebudu se moct dočkat! Takže vidím to docela slibně, že přijedu (pokud auto nebude protestovat). A musím někoho ukecat, aby přijelo víc lidí. Jdu ukecávat. Díky DODO !

Ukecávej, ukecávej, moc se budeme na všechny těšit. Bude nás víc a nebudeme se bát vlka a já nevím, ještě čeho všeho...:myslim. Ale snaž se usnout, ono nespat až do 5.5.06, by asi nebylo úplně ono :D .

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

No tak tohle je nabidka ktera se neodmita tak se budu snazit dojed a budu pro to delat vse co jen pujde...

A hlavně nezapomeň, dojet jako první :D :D. Budeš se muset, ale hooooodně snažit :D :D, aby se ti to povedlo. Na sázku jsem nezapomněla, jen vymyslet, o co????????:myslim :myslim

Aluško Aluško Aluško je videt ze me jeste moc dobre neznas ja nezapominam nikdy na nic to se neboj a ja tam budu jako prvni i kdybych mel vyjet treba ve 3 rano jen pro ten pocit ze vyhraju to se neboj vubec nic neznamena ze to mas kousek od domu ale na mojeho malyho prcka kdyz ho rozjedu nema nic a neco musime vymyslet nejakou vsazku a nebo nam muzou poradit ctenari tohohle fora o co se vsadime... Ale neboj uz to mas predem prohrany:D:D:D

Odesláno

Původně zaslal: Jezkovi.voci

Jo, třeba o tom :D Nebo si zas nazuju snowboardový boty a hodím tlamu u baru :D

Ale ne, bylo by super, mít to takhle zdokumentovaný - okruh, spanilá jízda, pár záběrů ze servisu, pár z ubytování a večerního posezení

Jo napad je to dobrej kdyby udelaly nejakou reportaz....

Vertexy nemuzes zapomenout na ten svuj krasnej lehaci pad?:D:D:D:D:D Ale myslim si ze v kvetnu neni uplne nejlibovejsi chodit v botech na snowboard na to bude uz asi teplo to si vem nejaky lepsi boty :D:D

Odesláno

Aluško Aluško Aluško je videt ze me jeste moc dobre neznas ja nezapominam nikdy na nic to se neboj a ja tam budu jako prvni i kdybych mel vyjet treba ve 3 rano jen pro ten pocit ze vyhraju to se neboj vubec nic neznamena ze to mas kousek od domu ale na mojeho malyho prcka kdyz ho rozjedu nema nic a neco musime vymyslet nejakou vsazku a nebo nam muzou poradit ctenari tohohle fora o co se vsadime... Ale neboj uz to mas predem prohrany:D:D:D

Teda, ty si věříš :D. Já si koupím stan a budu tam přespávat už raději týden dopředu :D. A čtenáři, a? klidně poradí, ale lidičky něco normálního !!!!! :aut :aut

Odesláno

Teda, ty si věříš :D. Já si koupím stan a budu tam přespávat už raději týden dopředu :D. A čtenáři, a? klidně poradí, ale lidičky něco normálního !!!!! :aut :aut

To vis ja si verim jsem hold uz takovej pokud z toho bude vylizat nejaka rozumna vyhra tak i kdybych tam mel prespavat mesic do predu tak tam budu jen abych to vyhral....:D:D Jo a lidicky teda at pomuzou ale prosim fakt v rozumne mire....

Odesláno

Viděl jsem nějakou o srazu tyráků, tak proč ne o srazu Peugeot clubu

Přijedu asi v sandálích, takže bude klid. Taky na to nemůžu zapomenout, mám naraženou ruku :(

Odesláno

Viděl jsem nějakou o srazu tyráků, tak proč ne o srazu Peugeot clubu

Přijedu asi v sandálích, takže bude klid. Taky na to nemůžu zapomenout, mám naraženou ruku :(

Jo takhle no tak priste radeji opatrne vzdyt to muselo bolet jako hrom jako ja to znam ja uz si namlatil kolikrat.. No radeji si vem sandaly to bude bezpecnejsi.....

A co se tyce te reportaze by to bylo hodne dobry protoze by se klub aspon proslavil a navic Peugeotu je u nas dost v republice.... Chce to jen nejak domluvit ze stabem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...