Neon Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Sounds good - termín se mi hodí taky, protože mám před státnicema a tudíž volno :D Takže kdyby jela partička z PRAHY, určitě pojedu!!! Citovat
Chip Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 jojo taky prijedu sice ted menim zamestnani, takze nevim co bude, ale sem rozhodne chci mmmmmmmmmooooooooooooooooocccccccccccc:aut:super:aut:aut:aut:aut:super:super:super:super Citovat
piškotek Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 S tou 207kou to určitě neklapne.Pro ČR bude představena nejdříve v červnu.Ale je to škoda.Je to mazel.Už se na ni moc těším. Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Dodo - nepatřím k slibotechnám a proto zcela natvrdo (pokud nás náhodou neskolí nějaká choroba či jiný zápal švindlu) potvrzujeme svou chu? zúčastnit se srazu a nechat se organizovat - Medvěd & Helča Citovat
lexa Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 kolik nás to bude stát?, když vezmu 2 děti, myslím od pátku do konce srazu? Citovat
Tommy306 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 snad se nic nemilého nepřihodí, abych mohl přijet...vypadá to slibně btw. ještě by to chtělo napsat na kolik vyjde ta prohlídka v servise a okruh...nebo je to grátis?? Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 6. únor 2006 Autor Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: lexa kolik nás to bude stát?, když vezmu 2 děti, myslím od pátku do konce srazu? Přiznám se, že nevím, jak to je s dětima, ale platí se za ubytování za každou obsazenou postel.Děkuju za připomínku. Zjistím to a určitě napíšu. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 6. únor 2006 Autor Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Tommy306 snad se nic nemilého nepřihodí, abych mohl přijet...vypadá to slibně btw. ještě by to chtělo napsat na kolik vyjde ta prohlídka v servise a okruh...nebo je to grátis?? Prohlídka v autoservisu je grátis a návštěva autodromu taky. Jak to bude s projížďkou po něm a případnou cenou za toto svezení bude upřesněno v dohledné době. [upravil dne 7/2/06 Autoškolič Dodo] Citovat
308668 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 zdravím všechny peugeo?áky. mám svou 406-šetku teprve 2 tejdy tak se pokusím taky dojet na můj první sraz a možná pojede i kamoš s 405 Mi16 4x4x měj tě se fajn:papa:papa:papa Citovat
Vertex Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Hele Dodo, co třeba zajistit menší reportáž nebo dokument od Auto-moto revue???? :o:o:o Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Vertex Hele Dodo, co třeba zajistit menší reportáž nebo dokument od Auto-moto revue???? :o:o:o Třeba o tom, jak exujem baworáky? (brčkem ten známý nápoj, ne liquidovat auta) Citovat
Vertex Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: Vertex Hele Dodo, co třeba zajistit menší reportáž nebo dokument od Auto-moto revue???? :o:o:o Třeba o tom, jak exujem baworáky? (brčkem ten známý nápoj, ne liquidovat auta) Jo, třeba o tom Nebo si zas nazuju snowboardový boty a hodím tlamu u baru Ale ne, bylo by super, mít to takhle zdokumentovaný - okruh, spanilá jízda, pár záběrů ze servisu, pár z ubytování a večerního posezení Citovat
Aluška Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Marda106 No tak tohle je nabidka ktera se neodmita tak se budu snazit dojed a budu pro to delat vse co jen pujde... A hlavně nezapomeň, dojet jako první :D. Budeš se muset, ale hooooodně snažit :D, aby se ti to povedlo. Na sázku jsem nezapomněla, jen vymyslet, o co???????? :myslim Citovat
Aluška Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Marcel505 Dodo, vždy? z toho nebudu moct usnout a nebudu se moct dočkat! Takže vidím to docela slibně, že přijedu (pokud auto nebude protestovat). A musím někoho ukecat, aby přijelo víc lidí. Jdu ukecávat. Díky DODO ! Ukecávej, ukecávej, moc se budeme na všechny těšit. Bude nás víc a nebudeme se bát vlka a já nevím, ještě čeho všeho.... Ale snaž se usnout, ono nespat až do 5.5.06, by asi nebylo úplně ono . Citovat
Marda106 Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Marda106 No tak tohle je nabidka ktera se neodmita tak se budu snazit dojed a budu pro to delat vse co jen pujde... A hlavně nezapomeň, dojet jako první :D. Budeš se muset, ale hooooodně snažit :D, aby se ti to povedlo. Na sázku jsem nezapomněla, jen vymyslet, o co???????? :myslim Aluško Aluško Aluško je videt ze me jeste moc dobre neznas ja nezapominam nikdy na nic to se neboj a ja tam budu jako prvni i kdybych mel vyjet treba ve 3 rano jen pro ten pocit ze vyhraju to se neboj vubec nic neznamena ze to mas kousek od domu ale na mojeho malyho prcka kdyz ho rozjedu nema nic a neco musime vymyslet nejakou vsazku a nebo nam muzou poradit ctenari tohohle fora o co se vsadime... Ale neboj uz to mas predem prohrany:D:D:D Citovat
Marda106 Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: Vertex Hele Dodo, co třeba zajistit menší reportáž nebo dokument od Auto-moto revue???? :o:o:o Třeba o tom, jak exujem baworáky? (brčkem ten známý nápoj, ne liquidovat auta) Jo, třeba o tom Nebo si zas nazuju snowboardový boty a hodím tlamu u baru Ale ne, bylo by super, mít to takhle zdokumentovaný - okruh, spanilá jízda, pár záběrů ze servisu, pár z ubytování a večerního posezení Jo napad je to dobrej kdyby udelaly nejakou reportaz.... Vertexy nemuzes zapomenout na ten svuj krasnej lehaci pad?:D:D:D:D Ale myslim si ze v kvetnu neni uplne nejlibovejsi chodit v botech na snowboard na to bude uz asi teplo to si vem nejaky lepsi boty :D Citovat
Aluška Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Marda106 No tak tohle je nabidka ktera se neodmita tak se budu snazit dojed a budu pro to delat vse co jen pujde... A hlavně nezapomeň, dojet jako první :D. Budeš se muset, ale hooooodně snažit :D, aby se ti to povedlo. Na sázku jsem nezapomněla, jen vymyslet, o co???????? :myslim Aluško Aluško Aluško je videt ze me jeste moc dobre neznas ja nezapominam nikdy na nic to se neboj a ja tam budu jako prvni i kdybych mel vyjet treba ve 3 rano jen pro ten pocit ze vyhraju to se neboj vubec nic neznamena ze to mas kousek od domu ale na mojeho malyho prcka kdyz ho rozjedu nema nic a neco musime vymyslet nejakou vsazku a nebo nam muzou poradit ctenari tohohle fora o co se vsadime... Ale neboj uz to mas predem prohrany:D:D:D Teda, ty si věříš . Já si koupím stan a budu tam přespávat už raději týden dopředu . A čtenáři, a? klidně poradí, ale lidičky něco normálního !!!!! :aut Citovat
Marda106 Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Aluška Teda, ty si věříš . Já si koupím stan a budu tam přespávat už raději týden dopředu . A čtenáři, a? klidně poradí, ale lidičky něco normálního !!!!! :aut To vis ja si verim jsem hold uz takovej pokud z toho bude vylizat nejaka rozumna vyhra tak i kdybych tam mel prespavat mesic do predu tak tam budu jen abych to vyhral....:D Jo a lidicky teda at pomuzou ale prosim fakt v rozumne mire.... Citovat
Vertex Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Viděl jsem nějakou o srazu tyráků, tak proč ne o srazu Peugeot clubu Přijedu asi v sandálích, takže bude klid. Taky na to nemůžu zapomenout, mám naraženou ruku Citovat
Marda106 Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Vertex Viděl jsem nějakou o srazu tyráků, tak proč ne o srazu Peugeot clubu Přijedu asi v sandálích, takže bude klid. Taky na to nemůžu zapomenout, mám naraženou ruku Jo takhle no tak priste radeji opatrne vzdyt to muselo bolet jako hrom jako ja to znam ja uz si namlatil kolikrat.. No radeji si vem sandaly to bude bezpecnejsi..... A co se tyce te reportaze by to bylo hodne dobry protoze by se klub aspon proslavil a navic Peugeotu je u nas dost v republice.... Chce to jen nejak domluvit ze stabem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.