Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

1)

Mam problem s osvetlenim interieru pri otvoreni predných dveri na strane vodiča(pri otvoreni prednych dveri na strane spolujazca sa svetlo zapne).Uz som mal vybraty ten spinac vo dverach-je dobrý.Problem bude asi v prerušenom kábli.

Otázka:

Kde je to pripojene k napájaniu?

Mate nejake navrhy, ako to opravit?

2)Napravo od pristrojovky mam male digitalne hodiny s dvoma ovladacimi tlacitkami.Hodiny funguju, ale nefunguje mi podsvietenie.Asi tam bude vypalena nejaka ziarovka.Snazil som sa to vybrat, ale nechcelo to ist. Ako na to?

Dakujem za rady

Odesláno

1) pripojene k napajeni to neni nikde, spina se tam kostra, +12V jde do svetla primo, ne pres dverni spinac. Ten zlomenej drat by mohl byt v te gumove pruchodce mezi sloupkem dveri a dverma, je tam ale hodne blbej pristup ke zkoumani

Odesláno

Světlo v hodinách mi odešlo taky,vypáčit jsem se to bál,ale protože už jsem měl někdy dřív vyndaný výdechy topení(taky se páčí),tak jsem je vyndal zas a ty hodiny vytlačil zezadu.Sice krkolomný řešení,ale nic jsem nezničil.

S tím osvětlením kabiny pak dej vědět,mě to taky nesvítí.

Odesláno

Strč šroubovák pod pravý výdech uprostřed palubky a trošku zaber.Jde to ztuha,ale nakonec povolí.Když už pod něj budeš moct prstem,tak pokračuj pomalu doleva,postupně vycvaká.Jde to vyndat celý až k levým dveřím,ale to nebude potřeba,pak už se rukou dostaneš zezadu k těm hodinám.Doufám,že nic neulomíš,nechci dostat kotel...

Odesláno
Původně zaslal: Ingeles

Strč šroubovák pod pravý výdech uprostřed palubky a trošku zaber.Jde to ztuha,ale nakonec povolí.Když už pod něj budeš moct prstem,tak pokračuj pomalu doleva,postupně vycvaká.Jde to vyndat celý až k levým dveřím,ale to nebude potřeba,pak už se rukou dostaneš zezadu k těm hodinám.Doufám,že nic neulomíš,nechci dostat kotel...

proc rozebirat pulku palubky kdyz ty hodiny jdou vypacit uplne v pohode, a navic na nich neni co ulomit, narozdil od toho plastu kolem budiku ;)

Odesláno
Původně zaslal: Ingeles

Než strkat šroubovák pod výdech, je mnohem lepší a podle mě jednodušší vycvaknout mřížku nalevo a napravo pak to můžeš vzít s citem rukama. ;)

Jinak Ferry má pravdu. Kvůli hodinám rozebírat kus palubky mi připadá dost pracný, kór když jsi to ještě nedělal. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: collin

mne to zas svieti po otvoreni soferovych dveri a od spolujazdca nie. ale neriesim to a asi ani nebudem

vetsinou to je v tech spinacich ve dverich, byvaji zoxidovany, pekne blbe se ale vyndavaji ven, je to takovy jezek v kleci :D

Ja uz resil tenhle problem dvakrat na zadnich dverich, bud nespinal vubec a nebo zustaval viset po otevreni v poloze rozepnuto a pak treba po chvili teprve sepnul, pomohlo vyndani, ocisteni smirkem a namazani

Odesláno

dnes som sa dal na ten spinac dveri, rozobral som to, ale bolo to ciste, pomocou multimetra som zistil, ze jeden kontakt je spojeny s kostrou, druhy sa asi niekam napaja.Asi niekde pod volantom do svorkovnice a potom od tadial idu vodice k osvetleniu.Ten kabel, co sa napaja na tu svorkovnicu od dvery je asi poruseny, neviete niekto kde a ako je napojeny?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takze som sa dal do opravy tachometru, lebo mi stal bud na 0, alebo na 60 km/hod.

Rozobral som pristrojovku podla toho navodu (inak super navod, mal som to raz-dva:) ). Prepajkoval som ten plosak a ide to - boli tam studene spoje, skoro vsade na tych tyckach.

Ale chcel som odpovedat na vymenu tej ziarovky v dig. hodinach. Zevraj to ide vypacit velmi lahko, no ale nie v mojom aute.

Tak som tie hodiny vybral pri spomenutej oprave tachometru a aj tak isli poriadne tazko vytlacit zo zadu a ulomil som tam ten pliesok, nastastie su tam dva. Bol moc ohnuty a preto nesiel von.

Inak uchytenie tej ziarovky je pekne blbym systemom. Musel som ju tam natvrdo napajkovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...