bakero Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Zdravim 1) Mam problem s osvetlenim interieru pri otvoreni predných dveri na strane vodiča(pri otvoreni prednych dveri na strane spolujazca sa svetlo zapne).Uz som mal vybraty ten spinac vo dverach-je dobrý.Problem bude asi v prerušenom kábli. Otázka: Kde je to pripojene k napájaniu? Mate nejake navrhy, ako to opravit? 2)Napravo od pristrojovky mam male digitalne hodiny s dvoma ovladacimi tlacitkami.Hodiny funguju, ale nefunguje mi podsvietenie.Asi tam bude vypalena nejaka ziarovka.Snazil som sa to vybrat, ale nechcelo to ist. Ako na to? Dakujem za rady Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 1) pripojene k napajeni to neni nikde, spina se tam kostra, +12V jde do svetla primo, ne pres dverni spinac. Ten zlomenej drat by mohl byt v te gumove pruchodce mezi sloupkem dveri a dverma, je tam ale hodne blbej pristup ke zkoumani Citovat
bakero Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 tak s tym svetlom to asi odlozim na jar, ked nebude taka zima. Citovat
Ingeles Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Světlo v hodinách mi odešlo taky,vypáčit jsem se to bál,ale protože už jsem měl někdy dřív vyndaný výdechy topení(taky se páčí),tak jsem je vyndal zas a ty hodiny vytlačil zezadu.Sice krkolomný řešení,ale nic jsem nezničil. S tím osvětlením kabiny pak dej vědět,mě to taky nesvítí. Citovat
bakero Odesláno 10. únor 2006 Autor Odesláno 10. únor 2006 Mozno to skusim aj ja cez tie vyduchy.Ako sa to da rozobrat? Citovat
Ingeles Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Strč šroubovák pod pravý výdech uprostřed palubky a trošku zaber.Jde to ztuha,ale nakonec povolí.Když už pod něj budeš moct prstem,tak pokračuj pomalu doleva,postupně vycvaká.Jde to vyndat celý až k levým dveřím,ale to nebude potřeba,pak už se rukou dostaneš zezadu k těm hodinám.Doufám,že nic neulomíš,nechci dostat kotel... Citovat
Ferry Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Ingeles Strč šroubovák pod pravý výdech uprostřed palubky a trošku zaber.Jde to ztuha,ale nakonec povolí.Když už pod něj budeš moct prstem,tak pokračuj pomalu doleva,postupně vycvaká.Jde to vyndat celý až k levým dveřím,ale to nebude potřeba,pak už se rukou dostaneš zezadu k těm hodinám.Doufám,že nic neulomíš,nechci dostat kotel... proc rozebirat pulku palubky kdyz ty hodiny jdou vypacit uplne v pohode, a navic na nich neni co ulomit, narozdil od toho plastu kolem budiku Citovat
Dave_k Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Ingeles Strč šroubovák pod pravý výdech uprostřed palubky a trošku zaber.Jde to ztuha,ale nakonec povolí.Když už pod něj budeš moct prstem,tak pokračuj pomalu doleva,postupně vycvaká.Jde to vyndat celý až k levým dveřím,ale to nebude potřeba,pak už se rukou dostaneš zezadu k těm hodinám.Doufám,že nic neulomíš,nechci dostat kotel... Než strkat šroubovák pod výdech, je mnohem lepší a podle mě jednodušší vycvaknout mřížku nalevo a napravo pak to můžeš vzít s citem rukama. Jinak Ferry má pravdu. Kvůli hodinám rozebírat kus palubky mi připadá dost pracný, kór když jsi to ještě nedělal. Citovat
collin Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 mne to zas svieti po otvoreni soferovych dveri a od spolujazdca nie. ale neriesim to a asi ani nebudem Citovat
Ferry Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Původně zaslal: collin mne to zas svieti po otvoreni soferovych dveri a od spolujazdca nie. ale neriesim to a asi ani nebudem vetsinou to je v tech spinacich ve dverich, byvaji zoxidovany, pekne blbe se ale vyndavaji ven, je to takovy jezek v kleci Ja uz resil tenhle problem dvakrat na zadnich dverich, bud nespinal vubec a nebo zustaval viset po otevreni v poloze rozepnuto a pak treba po chvili teprve sepnul, pomohlo vyndani, ocisteni smirkem a namazani Citovat
bakero Odesláno 18. únor 2006 Autor Odesláno 18. únor 2006 dnes som sa dal na ten spinac dveri, rozobral som to, ale bolo to ciste, pomocou multimetra som zistil, ze jeden kontakt je spojeny s kostrou, druhy sa asi niekam napaja.Asi niekde pod volantom do svorkovnice a potom od tadial idu vodice k osvetleniu.Ten kabel, co sa napaja na tu svorkovnicu od dvery je asi poruseny, neviete niekto kde a ako je napojeny? Citovat
bakero Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 Takze som sa dal do opravy tachometru, lebo mi stal bud na 0, alebo na 60 km/hod. Rozobral som pristrojovku podla toho navodu (inak super navod, mal som to raz-dva:) ). Prepajkoval som ten plosak a ide to - boli tam studene spoje, skoro vsade na tych tyckach. Ale chcel som odpovedat na vymenu tej ziarovky v dig. hodinach. Zevraj to ide vypacit velmi lahko, no ale nie v mojom aute. Tak som tie hodiny vybral pri spomenutej oprave tachometru a aj tak isli poriadne tazko vytlacit zo zadu a ulomil som tam ten pliesok, nastastie su tam dva. Bol moc ohnuty a preto nesiel von. Inak uchytenie tej ziarovky je pekne blbym systemom. Musel som ju tam natvrdo napajkovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.