Guest ZILA Odesláno 4. únor 2006 Odesláno 4. únor 2006 nepoznava tu zastavku nekdo ? mohl by ji vyfotit v realu jak to dnes je kolem ni:D:D:D [upravil dne 4/2/06 ZILA] Citovat
voštík Odesláno 4. únor 2006 Odesláno 4. únor 2006 tipnul bych to na prahu kolem Plzenske, pripadne nekde ve Stresovicich nebo jeste uplne nekde jinde.... Citovat
voštík Odesláno 4. únor 2006 Odesláno 4. únor 2006 To je taky mozny, tam je to vsecko dost podobny. Nudem jezdit po Praglu a lovit zastavku Kazdej prazak povinne vytisknout fotku a nalepit na celni okno misto HUD a budem lovit Citovat
z3rg Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Ani jeden, je to ulice V Holesovickach, kousek za mostem Barikadniku, vedle je tusim prosklena budova Matfyzu nebo CVUT ? To nevim Jinak ta druha fotka, fabie zaboreny do reky, je tusim z Liberce nebo Sluknova a policajti to chteli ututlat, ale, bohuzel pro ne, nekdo zavolal TV Nova Citovat
voštík Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 NJ!! To je ono! Zastavka tam je, dvouprovdovka taky, ten svetly barak je mi taky povedomy. Detektiv se holt pozna.... Citovat
Fx Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Původně zaslal: z3rg Ani jeden, je to ulice V Holesovickach, kousek za mostem Barikadniku, vedle je tusim prosklena budova Matfyzu nebo CVUT ? To nevim Jinak ta druha fotka, fabie zaboreny do reky, je tusim z Liberce nebo Sluknova a policajti to chteli ututlat, ale, bohuzel pro ne, nekdo zavolal TV Nova Jojo, V Holesovickach... Budova je Matfyzu, ten ustav jsem navstevoval:papa Citovat
Crack Odesláno 5. únor 2006 Autor Odesláno 5. únor 2006 Ale s těma řetězama je to stejně nejlepší:super Citovat
ddrak Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Původně zaslal: Crack Ale s těma řetězama je to stejně nejlepší:super no to já taky nevěděl, že mají speciálně upravený feldy na zadní pohon:D:D:D Citovat
chuck11 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 TO se zase potvrdil velký mozek našich policajtů(kdo to neuvidí nevěří) :super:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Citovat
Vertex Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Jsou to kousci, to já jsem předjížděl rozjíždějící se čerty při cestě z klouzání. Zapoměli si rozsvítit a ujeli jsme dobrý 4 kiláky, než je napadlo, že protijedoucí auta je problikávají proto, že nesvítí Citovat
Aceman206 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Koukám že uměj kluci parkovat ale ta fotka stěma řetězama je fakt super už dlouho sem se takhle nepobavil :D:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Pěkný fotky, ale nejvíc se mi líbí řetězy a jak do sebe vrazily:D Opravdu šikovný!!:super Citovat
piškotek Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Chce to mít zadní nápravu ze 406Ky a mají volové po problému.Jenže jim by to asi stejně moc nepomohlo. Citovat
Guest DD Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 V Holesovickach, jak uz to padlo. Fotka je stara asi rok nebo dva Citovat
Tazman Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 A takhle funguje naše policejní složka, a nejenom ona!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.