Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jdu si k vám pro radu. Mám 307sw,1.6,16v rv.2003.Po výměně zapalovací lišty, mi vyskočila chyba vada deštového senzoru.Stěrače stírají pokaždé stejně at už pustím auto nebo polohu 1,2 pokaždé udělají asi 4cykly a zastaví se pokažde někde jinde.Musím sned 10x brnknout do páčky než se vráti na puvodní místo.Čelní sklo sem neměnil a senzor taky vypadá v pořádku.Zadní stěrač dělá to samé.Nemáte někdo zkušenosti? Díky za případné rady.

Odesláno

Když ho odpojim tak je to to samé.No asi to budu muset někde odvézt na diag. Mám jen mini elm 327 a tam mi to žádnou chybu neukazuje.

Odesláno

u 407 odchazela nejaka elektronika v motoru steracu a priznaky pak byly podobne, vetsinou se to stavalo pri dodatecne montazi HID xenonovych prestavbovych kitu, pretizeni v palubni siti pri rozsviceni pak odpalilo zminene elektronicke obvody, mohl by to byt podobny pripad i zde, ta spatna zapalovaci civka mohla naindukovat nejakou napetovou spicku

Odesláno

Já ji vyměnit musel protože stará byla lepená a začalo mi to dělat blbosti například to jelo na 3válce a tak podobně.No budu muset sehnat někde diag a pak se asi uvidí co je špatně.Ono celkově ta elektronika mi v autě dělá různé špeky.Výměnil jsem ovládání oken a u mě jako u řidiče není problém stáhnout a zavřít okna i vzadu ,jenže vzadu děcka okna ani neotevřou ani nezavřou. A pojistkou to nebude.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...