duhamel Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Moc zdravím všechny ty super lidi co sem píšou...prodával jsem zde svojí 605,třílitr v automatu a plno lidí mě přesvědčovalo že je to naprosto neprodejné auto...jeden inzerát v annonci(středa 1.2.),okamžitě se ozvalo asi deset lidí a první co přijel si to okamžitě odvezl...a to mě jenom přesvědčilo o jednom-i čtrnáct let stará 605-tka je pořád krasavec a těžko hledá konkurenci a musím říct že budu dlouho vzpomínat...ted už jsem si splnil své přání,mondeo 97 kombi,motor 2.5,plná výbava...taky je to krásný,ale v porovnání se 605 je to jako král versus komorník,potřeboval jsem kombíka a mondeo je solidní,ale ty emoce to nikdy nevzbudí...tak se mějte krásně a hodně štastných km... Citovat
Pechy Odesláno 4. únor 2006 Odesláno 4. únor 2006 To je škody... Hezky si to řekl, toto auto si zaslouží opravdové uznání! A? Ti Mondeo slouží.. stejně budeš srdcem za volantem P605 Citovat
P607Olda Odesláno 4. únor 2006 Odesláno 4. únor 2006 Tak, tak, 605 je auto na které se nezapomíná. Vždy když řídím jiné auto než Peugeot, tak to pokládám za dočasné, než se zase uvelebím se Lvem před očima. Citovat
chuck11 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Škoda autíčka:(,ted jen doufat,že dostal dobrého majitele:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.