Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 18 hodinami, afilip napsal:

řekl bych, že už jsou novější mapy. 42083.zip, je to 2020-1 v115

Prosí ,prosí každý den na netu strávim několik hodin hledanim.Našel jsem  jen na 308  Potřeboval bych na 5008  RT6 Nějaky odkaz ,ale komplet.Děkuji předem.Tohle jsem vyštrachal ,můžu to použit? 42083.ZIP

Dodržuj prosím pravidla fóra. Děkuji.

Upraveno uživatelem MJSytic
Odesláno

Jééé a myslíš, že ten kdo zjistil, jak to funguje a poslal ty návody dál, nad tím několik hodin nestrávil? :roll  Nechceš za to zaplatit, tak do toho musíš investovat něco jiného - třeba ten čas :myslim 
Na předchozí stránce ti bylo odpovězeno. Aktuální soubor s mapou pro RT6 je 42083.zip.

Odesláno (upraveno)

Omlouvám se nejsem počitačovy hekr,mám notas acer5220 veteran z 1 světove války a už na mě vyskočil trojský kůnˇ.Šetřim ted každou korunu,moji blbosti jsem přišel o 407že jsem si neověřil jestli vozidlo neni v exekuci po 10 měsicich jsem předal auto na finančak a podvodnika co ma 16 exekuci nic nedostanu...Tak mi to prominťe.Ale furt nevim kde ten zip 42083 mám hledat jednou je to Lego potom mapa v USA Paducah

Upraveno uživatelem MJSytic
po sobě následující příspěvky se necitují
Odesláno
před 1 hodinou, Pažout 5008 napsal:

Prosí ,prosí každý den na netu strávim několik hodin hledanim.Našel jsem  jen na 308  Potřeboval bych na 5008  RT6 Nějaky odkaz ,ale komplet.Děkuji předem.Tohle jsem vyštrachal ,můžu to použit? 42083.ZIP

Dodržuj prosím pravidla fóra. Děkuji.

Asi admin?Mužu se zeptat co jsem provedl že porušuju pravidla fora?Děkuji

Odesláno

Že by odkaz na varez ? 

A slušný vyjadřování je taky nic moc ...

před 20 minutami, Pažout 5008 napsal:

z čuraka co ma 16 exekuci nic nedostanu...

Odesláno

Ten odkaz z PSA serveru, co jsi sem dal, byl správný. Ale nemůžeme (nechceme) je tady veřejně mít.Proto jsem ho smazal a dal upozornění s odkazem na příslušné pravidlo fóra.
Možná by neuškodilo si ty pravidla přečíst, protože se tam částečně dozvíš, jak to tady funguje. Např. že po sobě následující příspěvky se necitují... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...