Přejít na obsah

wally83

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Jihlava
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

wally83's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. wally83

    Navigace

    Mapy tam mám nav teq rok 2013. V autě mám jen USB slot.
  2. Zdravím, mám Peugeot 5008 do provozu uvedenej v červenci 2014. Navigace má mapy z roku 2013. Je nějaká možnost, jak tam nahrát nové aniž bych musel do servisu Peugeot?
  3. Já sem měl něco podobného. Ventilátor se rozběhl asi po minutě a pak foukal, pak se vypnul a pak zase foukal až se rozběhl naposled a pak už nic. Dovezl sem to k elektrikáři a byl spálený kontakt u řídící jednotky topení.
  4. Dobrý den, mám prosbu. Koupil sem si jiné bt sluchátka a nedaří se mě je spárovat. Když dobře tak hraje jen jedno. Jinak mě přední panel při potvrzení spárování a zadání kodu hlásí failure. TAk nevím, zda vůbec zadávám správny kod. Děkuji za radu.
  5. wally83

    Video

    To tam je, ale na obou se to chová stejně, prostě žlutej cinch čili video vůbec nereaguje a zhorší to zvuk.
  6. Zdravím, mám dotaz. Koupil sme z bazaru tři roky starou 5008. Mám mezi předními sedadly multimediální systém napojenej na ty lcd obrazovky. Zkoušel sem si prvně telefon zapojit jako audio přes jacka na cinche. Ve sluchátkách hudba šla. Tak sem koupil DVD přehrávač. Zvuk sice slyším, ale když je připojenej video vstup, tak video a obrazovkách nejde, hlásí to no signal a ve sluchátkách jde jen zvuk ale dost to brumí. Nevěděl by někdo v čem je problém? Ještě dodám, že ten přehrávač má A/V výstup přes jack na cinche, ale na konci sou ty cinche samice, takže abych to propojil s tím multi systémem musel sem ještě dokoupit kabely samec/samec, abych to zapojil. Takže nevím, kde je problém, zda ve špatnejch kabelech nebo je něco s tím videm.
×
×
  • Vytvořit...