Vvitty Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 jsem tak zabrousil do bazaru... copak ze prodavas? Citovat
Vertex Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 Mám zálusk na GTI Ale nejdřív musím prodat toho svýho mazla. Moc se mi od něj nechce, ale chu? vozit se v 1,9ce je silnější Citovat
Marda106 Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 Původně zaslal: Vertex Mám zálusk na GTI Ale nejdřív musím prodat toho svýho mazla. Moc se mi od něj nechce, ale chu? vozit se v 1,9ce je silnější Tak co uz mas nejaky to GTI rozjednany?? Citovat
Vvitty Odesláno 1. únor 2006 Autor Odesláno 1. únor 2006 tak to drzim palce.. ale pocitej s tim, ze to bude stat hodne penez, protoze ten svuj neprodas zrovna dobre, stav se u takovych aut bohuzel moc nepromita do ceny... a GTI jsou dost vylitany, leda bys koupil bohousova dedu Citovat
Vertex Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 No nějak moc na to netlačím, zatím nejsou love, tak uvidíme, jak to dopadne. Jinak mám plány i s Lookem, takže se mám tak i tak na co těšit Citovat
Bohouš Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Původně zaslal: oddie Ani za Jehlixovo Mi16? V současné době ne........nechci a ani bych nemohl Citovat
Bohouš Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Původně zaslal: oddie Bohouš: budu hádat - má v tom prsty ženská :D:D:papa Citovat
Marda106 Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Původně zaslal: oddie Bohouš: budu hádat - má v tom prsty ženská Jak nam rekl jeden moudry clovek na stredni skole za vsim hledej zenskou :D:D Citovat
Crack Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Původně zaslal: Vertex Mám zálusk na GTI Ale nejdřív musím prodat toho svýho mazla. Moc se mi od něj nechce, ale chu? vozit se v 1,9ce je silnější :o:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.