KillerHook Odesláno 3. duben 2018 Odesláno 3. duben 2018 Dobrý den, mám Peugeot 206 1.1 44kw a mám prodřenou hliníkovou trubičku co vede z posilovače řízení. Chci se zeptat zda mohu vzít a bude sedět hliníková trubička s Peugeot 206 ale 1.4 zda jsou stejné délky a td. konkrétně na obrázku, popřípadě jestli jsou stejné i tlumiče. Děkuji za odpověď. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. duben 2018 Odesláno 3. duben 2018 ta trubka bude na 99% stejná, tlumiče myslíš tlumiče pérování? přední? zadní? dej VIN Citovat
KillerHook Odesláno 3. duben 2018 Autor Odesláno 3. duben 2018 Nemám VIN druhého auta. Jinak mi vytekli. Ale nemohu si teď vzpomenout jak se to přesně jmenuje. Jinak může jít i o pérovaní a ideálně zadní i přední.. Citovat
KillerHook Odesláno 3. duben 2018 Autor Odesláno 3. duben 2018 Ptám se na tu trubičku právě proto že prodejce jí má nejspíš nabarvenou na černo a já v klasické barvě hliníku. Jinak bylo zkoušeno i magnetem. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. duben 2018 Odesláno 3. duben 2018 dej VIN svého auta ta trubka se dá i zavařit třeba tam, kde opravují klimatizace Citovat
KillerHook Odesláno 3. duben 2018 Autor Odesláno 3. duben 2018 (upraveno) vin: VF32CHFXF44641223 Jinak i o svaření jsem přemýšlel ale hliník svařují min. 30km od bydliště. A jet za mechanikem aby to odmontoval 10km pak 30km nechat svařit a pak zase 30km z5 a 10 k mechanikovi se mi autobusem nechce. Jinak když jsem to auto koupil snažili se to zalepit a to dost nešikovně tekutým kovem. Takže o to další komplikace. Upraveno 3. duben 2018 uživatelem KillerHook Citovat
ozzy56 Odesláno 3. duben 2018 Odesláno 3. duben 2018 tak podle čísel nepasuje nic, ani trubka, ani tlumiče pérování , bohužel Citovat
KillerHook Odesláno 3. duben 2018 Autor Odesláno 3. duben 2018 Aha škoda no. Ale děkuji za snahu Jinak jak dostat třeba ten tekutý kov z tama a zalepit to pořádně ? Nebo nějaký nápad ? Nechce se mi kupovat nová za 2k Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. duben 2018 Odesláno 3. duben 2018 Trubky na mieru ohybaju uz skoro v kazdom servise. Pripadne ak ti je jednoduchsie dat 2K tak kup nove. S nejakym kamaratom by si to obehol za 2 ci 3 hodky. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. duben 2018 Odesláno 3. duben 2018 před 6 minutami, KillerHook napsal: Aha škoda no. Ale děkuji za snahu Jinak jak dostat třeba ten tekutý kov z tama a zalepit to pořádně ? Nebo nějaký nápad ? Nechce se mi kupovat nová za 2k nikdy jsem to nelepil, takže nevím... Citovat
JakubkoSK Odesláno 4. duben 2018 Odesláno 4. duben 2018 K tomu lepeniu. Dural nikdy dlho zalepený nevydrží pretože je to zliatina hliníka ktorá silno oxiduje. Na povrchu sa vytvátva pri reakcii z okolitým ovzduším oxid hlinitý a preto to prestane po čase tesniť s tou vrstvou lepidla na kontaktnej ploche Citovat
mmartinkovic Odesláno 4. duben 2018 Odesláno 4. duben 2018 Aj v hydraulickej predajni ti spravia trubku na mieru, aj s koncovkami. Kamarat tak robil na klimatizaciu trubku, 10 € a mal pokoj. mal ju prasknutu v ohybe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.