Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, mám Peugeot 206 1.1 44kw a mám prodřenou hliníkovou trubičku co vede z posilovače řízení. Chci se zeptat zda mohu vzít a bude sedět hliníková trubička s Peugeot 206 ale 1.4 zda jsou stejné délky a td. konkrétně na obrázku, popřípadě jestli jsou stejné i tlumiče. Děkuji za odpověď.

motor 2.png

Odesláno

Nemám VIN druhého auta. Jinak mi vytekli. Ale nemohu si teď vzpomenout jak se to přesně jmenuje. Jinak může jít i o pérovaní a ideálně zadní i přední.. 

Odesláno (upraveno)

vin: VF32CHFXF44641223 Jinak i o svaření jsem přemýšlel ale hliník svařují min. 30km od bydliště. A jet za mechanikem aby to odmontoval 10km pak 30km nechat svařit a pak zase 30km z5 a 10 k mechanikovi se mi autobusem nechce. Jinak když jsem to auto koupil snažili se to zalepit a to dost nešikovně tekutým kovem. Takže o to další komplikace.

Upraveno uživatelem KillerHook
Odesláno

Aha škoda no. Ale děkuji za snahu :) Jinak jak dostat třeba ten tekutý kov z tama a zalepit to pořádně ? Nebo nějaký nápad ? Nechce se mi kupovat nová za 2k

Odesláno
před 6 minutami, KillerHook napsal:

Aha škoda no. Ale děkuji za snahu :) Jinak jak dostat třeba ten tekutý kov z tama a zalepit to pořádně ? Nebo nějaký nápad ? Nechce se mi kupovat nová za 2k

nikdy jsem to nelepil, takže nevím...

Odesláno

K tomu lepeniu. 

Dural nikdy dlho zalepený nevydrží pretože je to zliatina hliníka ktorá silno oxiduje. Na povrchu sa vytvátva pri reakcii z okolitým ovzduším oxid hlinitý a preto to prestane po čase tesniť s tou vrstvou lepidla na kontaktnej ploche

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...