Michal11 Odesláno 24. březen 2018 Odesláno 24. březen 2018 (upraveno) https://www.sbazar.cz/tomaskrtek/detail/20408604-peugeot-znak-maska Kdyby měl někdo zájem, našel jsem na sbazaru a kdyby někdo věděl na kterého Peugeota jsou , tak mi písnite . Na inzerát jsem psal a majitel nevěděl na kterého Peug. jsou. Děkuji Upraveno 25. březen 2018 uživatelem Michal11 Citovat
Michal11 Odesláno 24. březen 2018 Autor Odesláno 24. březen 2018 před 52 minutami, minimaxa napsal: Je tam tel.číslo... Asi su tak málo chytrej že bych mu nenapsal . Psal mi že to neví proto tam napsal ty čísla . A jinak děkuji - Jarokare Citovat
Guest minimaxa Odesláno 24. březen 2018 Odesláno 24. březen 2018 Jo ták, sorry, křišťálovou kouli na věštění mi rozbila sousedka... A já hned nevyvěštil že jsi mu psal... Co kdyby jsi to příště napsal do prvního příspěvku? A příště doporučuji zvolit výstižný název téma a ne to co jsi vypotil tady viz pravidla fora. zde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.