Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdarec, mám na Vás dotaz, zapíná se při regeneraci FAPu na 3008ce 1,6HDi 88kw, 2017 výhřev zadního vokna a zrcátek jak na „staréch“ Peugeotech, nebo už to mají udělaný nějak jinak a jestli se výhřev zapíná, tak jak se dá rozdělat venkovní zpětný zrcátko, aniž bych něco zku*vil. Chtěl bych tam dat tatovy LEDku, aby viděl, kdy to regeneruje.

Jestli se to tady už řešilo, tak sory a prosím lock.

Díky za rady.

Upraveno uživatelem vozzyn
Odesláno

Neviem aký to máš ročník ,ale predpokladám že ano. Však si skús zavesiť ledku ,zatial provizorne a uvidíš či sa zažne ,alebo nie.Myslím si že od tankovania do tankovania ,plnej, to zistíš.

Odesláno

Baffy: mám to tam napsaný (2017, možná 2016, auto většinu času není doma, takže nevim) a jasně, provizorně zapojit LEDku by šlo, ale když už to zrcátko budu mít rozdělaný, tak je docela blbost, tam dat LEDku jenom na zkoušku, složit to a pak to zas rozdělávat a dat ju na místo který mám vybraný i když nevim jestli se tam dostanu, to poznám až to rozdělám, proto sem sem hodil dotaz, abych to nekuchal zbytečne, stačilo mě, když sem rozdělával zrcátko na 206ce a to mě bylo celkem jedno jestli tam něco pos*ru, lepidlo to jistí, ale přece jenom ta 3008ka je nový auto a ještě to není moje, takže tak.

Odesláno

Laďa: no dobře, ale kde to provizorně napojit, ani nevim jestli se dostanu na kontakty zadního vokna, navíc je pré v okně i anténa na rádio a nevim jestli by si otec všiml ledky někde vzadu u stropu a tahat dráty až dopředu je docela blbý, to fakt nikdo neví jestli se to při té regeneraci spíná, nebo ne, nebo mám hodit dotaz přímo do sekce 3008?

Odesláno (upraveno)

No on to asi spíše nikdo neřeší. Podívej se do modelů 308, tam si to na starších (možná i novějších) modelech dělali.

Upraveno uživatelem Laďa
Odesláno (upraveno)

Podle toho návodu to mám udělaný na 307ce

WP_20160305_10_26_54_Pro_LI.jpg

WP_20160308_15_32_53_Pro_LI.jpg

ale v elektrice u toho novýho auta se mě moc hrabat nechce a ty pojistky tam moc místa taky nemají.

Upraveno uživatelem vozzyn

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...