Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cauky chci se zeptat koupil jsem 508 peugeot uz pri koupi jsme museli auto startovat pres kabel jelikoz auto stalo od 21.12.17 domu jsem s nim jel 150km vse bylo ok. vcera jsem musel na stk na postu atd asi pet zastavek nakonec jsem jel domu cca 50km auto jsem dal do garaze a jelikoz jsem si sehnal diagnostiku diagbox 7.2 tak jsem se nemohl dockat az se kouknu jak na tom auto je hlavne fap jelikoz jsem byl naucen pp2000 tak me diagbox zaskocil a hlavne jsem tam fap ani nenasel no to je jedno bylo tam par zavad ale jen prechodne a ne nejak podstatne ja je vymazal a vratil na zacatek kde me lakalo kliknout na okenko opravit co pod nim bude jelikoz jsem blbec a kliknul na nej tak v tom mi chcipnul pocitac na baterku vse jsem odpojil a auto od te doby misto startu jen cvakne a ani se nesnazi otocit kdyz dam volt metr tak mam na baterce 11.8v a kdyz zkusim startovat tak 10.2v ale niz to nepadne jelikoz jsem zatim bez nabijecky tak nevim zda jsem neco zkurvil nebo je tam nejaka ochrana ktera nedovoli aby auto startovalo. poradite mi nez dostanu infarkt s toho ze jsem opravdu neco pokurvil 

• MJSytic changed the title to stav baterie 508 2.0 hdi
Odesláno

no ja doufam ale celej den byla ok je pravda ze pri diagnostice byl minimalne 30minut zapnutej klicek a byl sliset furt egr jak bzuci uvidim dneska vecer si jedu pro nabijecku a do rana se uvidi jestli nezkapu. jsem pred par lety cetl o tom jak si jeden blbec jako ja oddelal jednotku sloupku rizeni u citroena c5 kdyz tam neco nastavoval a on mu chcipl pc a uz ho dohromady nikdo nedal 

Odesláno

No na infarkt je ta jedna, teda dvě věty bez diakritiky :roll

Když už jsi auto při koupi startoval přes kabely, tak baterie asi nebude v nejlepší kondici...

Odesláno

Tak jsem si to přeložil do češtiny ...

Čauky, chci se zeptat. Koupil jsem peugeot 508. Už při koupi jsme museli auto startovat přes kabel, jelikož auto stálo od 21.12.17. Domů jsem s ním jel 150km a vše bylo ok. Včera jsem musel na stk, na poštu atd., asi pět zastávek. Nakonec jsem jel domu, cca 50km a auto jsem dal do garáže. A jelikož jsem si sehnal diagnostiku diagbox 7.2, tak jsem se nemohl dočkat, až se kouknu, jak na tom auto je. Hlavně fap. Jelikož jsem byl naučen pp2000, tak mě diagbox zaskočil a hlavně jsem tam fap ani nenašel. No to je jedno. Bylo tam pár závad, ale jen přechodné a ne nějak podstatné. Vymazal jsem je a vrátil se na začátek, kde mě lákalo kliknout na okénko opravit - co pod nim bude. Jelikož jsem blbec a kliknul jsem na něj, tak v tom mi chcípnul počítač, který jel na baterku. Vše jsem odpojil a auto od té doby místo startu jen cvakne a ani se nesnaží otočit. Když dám volt metr, tak mám na baterce 11.8V, a když zkusím startovat, tak 10.2V. Ale níž to nepadne. Jelikož jsem zatím bez nabíječky, tak nevím,  zda jsem něco zkurvil, nebo je tam nějaká ochrana, která nedovolí, aby auto startovalo. Poradíte mi, než dostanu infarkt z toho, že jsem opravdu něco pokurvil ... 

... a baterka je určitě vytřískaná.

Odesláno (upraveno)

Opravdu krasne prelozeno. Omlouvam se za rec meho kmene. Cestina mi nedela problem, ale psal jsem za pochodu do telefonu.  I tak se tu najde vila co mi to pomuze prelozit.  Priste se polepsim

Upraveno uživatelem Béďa
Odesláno

Baterka je nabita podle nabijecky. Nevzala ani prt. Stejne mi to nedalo vyndal jsem ji (muzu rict peknej porod. kdo tohle vymyslel dal bych mu korunu). V druhym aute superbu kterej nam presluhuje byla stejne velka baterka cca pul roku stara stejne dostupna jako u 508 ale i tak jsem ho dal je hnoji baterku mu vyrval a nacpal ji do 508 zadelal zapojil a sel orosenej to zkusit a ono to zacalo startovat jako blazen ze jsem ani netusil ze to ma tocit jako blazen. Tak vam vsem moc dekuji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...