automacher Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Mam problem.Pri studenom starte mi auto nastartuje,viskoci na 3000 otacok a potom zhasne.Auto je prerobene aj na plyn.Je to PEUGEOT 405 R.V.1991.Je zaujmave ze tam je karburator SOLEX. Citovat
Honzin Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Měl jsem obdobný problém, autorizovaný servis mě stál 4 tisícovky a na nic nepřišli. Důvod u mě byl jednoduchý - jezdíš na LPG a benzín ti dlouho vydrží v nádrži, za zimy se v něm sráží voda (nebo prostě něco se s ním děje) a pak to za studena blbě startuje. Zkus vypustit úplně benzín (nebo vyjet) a dát čerství. Mě to začalo chytat na drca. Potom kupuj míň benzínu a obměňuj ho, je dobré do něho nalít nějaké aditivum a kapalinu proti vytváření krystalek ledu v benzínu. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 automacher: Je zaujmave ze tam je karburator SOLEX. Docela by mě zajímalo proč je pro tebe zajímave to stím Solexem:myslim.Do P405 se montovaly dvě značky karburátorů:1)SOLEX (motory:TU3A-obsah 1360cm3) XU52C,XU92C-1580cm3,1905cm3 2)Weber (motory:TU3-Weber 34TLP3) XU51C-weber36TLC XU92C-Weber 34DRTC Je jasný to že sem nebudu uvádět víc,protože skupina PSA vyprodukovala daloko více motorů.Tohle je takovej zaklad. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.