Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam problem.Pri studenom starte mi auto nastartuje,viskoci na 3000 otacok a potom zhasne.Auto je prerobene aj na plyn.Je to PEUGEOT 405 R.V.1991.Je zaujmave ze tam je karburator SOLEX.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Měl jsem obdobný problém, autorizovaný servis mě stál 4 tisícovky a na nic nepřišli. Důvod u mě byl jednoduchý - jezdíš na LPG a benzín ti dlouho vydrží v nádrži, za zimy se v něm sráží voda (nebo prostě něco se s ním děje) a pak to za studena blbě startuje. Zkus vypustit úplně benzín (nebo vyjet) a dát čerství. Mě to začalo chytat na drca. Potom kupuj míň benzínu a obměňuj ho, je dobré do něho nalít nějaké aditivum a kapalinu proti vytváření krystalek ledu v benzínu.

Odesláno

automacher: Je zaujmave ze tam je karburator SOLEX.

Docela by mě zajímalo proč je pro tebe zajímave to stím Solexem:myslim.Do P405 se montovaly dvě značky karburátorů:1)SOLEX (motory:TU3A-obsah 1360cm3)

XU52C,XU92C-1580cm3,1905cm3

2)Weber (motory:TU3-Weber 34TLP3)

XU51C-weber36TLC

XU92C-Weber 34DRTC

Je jasný to že sem nebudu uvádět víc,protože skupina PSA vyprodukovala daloko více motorů.Tohle je takovej zaklad.;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...