Milan+ Odesláno 28. leden 2018 Odesláno 28. leden 2018 (upraveno) Je tu někdo kdo tohle vozidlo provozuje, Mazda cx3?Je fakt,že kulišáka ještě cca rok kvuli stěhování budu potřebvat,ale nějak mi padl do oka 2,0 Ještě padlo do oka MB clasB ,ale prý to není žádná hitparáda,je fakt,kdo to okolo měl,tak už nemá,neptal jsem se proč,chlapů se nemá smysl ptát,protože to jezdily baby. Já toho se soukromým taky moc nenajedu. A doma se toho taky moc nedovím ,když do toho nesednu. Upraveno 28. leden 2018 uživatelem Milan+ Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. leden 2018 Odesláno 29. leden 2018 Tohle téma me taky zajímá, právě kvůli jejich skyactiv benzínovým motorům,a 2 rade jsou to i krásná auta cx5 i cx3 Citovat
Péťa Odesláno 29. leden 2018 Odesláno 29. leden 2018 Béčko v benzinu (B180) jsem koupil na konci července 2017. Já jsem zatím spokojený, je to rok výroby 2012, takže bez problémů. Jen se musí počítat s tím, že to má menší kufr. Klidně se ptej, ale žádný znalec nejsem Citovat
Hafity Odesláno 29. leden 2018 Odesláno 29. leden 2018 před 9 hodinami, Milan+ napsal: A doma se toho taky moc nedovím ,když do toho nesednu. To je mi nějaký povědomý.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. leden 2018 Odesláno 29. leden 2018 a to ja zase jo..... minule prisla ze v tom vzadu neco rachta..... tak se s s tim jedu projet a furt neco slysim, oblejzam auto.... pak otevru vrata a na podalze polozeny retezy, ktery si tam panicka jeste sama dala?? Citovat
barenst Odesláno 30. leden 2018 Odesláno 30. leden 2018 MB - B maji v okoli dva kamaradi tedy jejich zeny vse v automatu a zatim to jezdi - jeden resil automat (ale proste nejlevnejsi opravou ) , vevnitr hodne mista velky kufr mala nakladaci hrana Mazda mame CX5 s 2,0 v automatu a spokojenost . jen automat chce ten benzin v otackach a to se projevi na spotrebe , dalky jezdim nejmin kolem 6 a po meste kolem 8 (ale jde i za 9,5) pro posadku hodne mista , jen kufr ma vysoko nakladaci hranu (mame starsi Rav4 v 2,0 automat a ta ma kufr lepe dostupny ) CX 3 je male a jel jsem sni jen par dnu a do mesta dobre ale srovnavat s B nejde . Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 30. leden 2018 Odesláno 30. leden 2018 V 29. 1. 2018 at 6:42, Péťa napsal: Jen se musí počítat s tím, že to má menší kufr. před 19 minutami, barenst napsal: vevnitr hodne mista velky kufr mala nakladaci hrana A teď si vyber Potvrzuji hodně místa vevnitř pro řidiče, spolujezdce i vzadu (zadní sedačky jsou posuvné). Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 30. leden 2018 Autor Odesláno 30. leden 2018 Nám už holky odrostly,tak už nebudu potřebovat nic velkého. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
barenst Odesláno 9. únor 2018 Odesláno 9. únor 2018 a posuvne zadni sedacky mazda nema treba u Rav4 jsem si na to zvykl u ni je jeste velka variabilita sklonu operadla / využivam snad jeste vic nez posun Citovat
Péťa Odesláno 9. únor 2018 Odesláno 9. únor 2018 https://auto.idnes.cz/mercedes-benz-tridy-b-ojetina-dja-/auto_ojetiny.aspx?c=A180104_230902_auto_ojetiny_fdv Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. únor 2018 Odesláno 10. únor 2018 takovych marketingových clanku je (a tenhle je na tuti objednanej),taky jsem jeden cetl o mondeu, jak je to uzasny dalnicni korab co je jako ojetina hodne vyhodna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.