Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Je tu někdo kdo tohle vozidlo provozuje, Mazda cx3?Je fakt,že kulišáka ještě cca rok kvuli stěhování budu potřebvat,ale nějak mi padl do oka 2,0

Ještě padlo do oka MB clasB ,ale prý to není žádná hitparáda,je fakt,kdo to okolo měl,tak už nemá,neptal jsem se proč,chlapů se nemá smysl ptát,protože to jezdily baby. Já toho se soukromým taky moc nenajedu. A doma se toho taky moc nedovím ,když do toho nesednu.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Béčko v benzinu (B180) jsem koupil na konci července 2017.

Já jsem zatím spokojený, je to rok výroby 2012, takže bez problémů. Jen se musí počítat s tím, že to má menší kufr.

Klidně se ptej, ale žádný znalec nejsem ;)

Odesláno
před 9 hodinami, Milan+ napsal:

A doma se toho taky moc nedovím ,když do toho nesednu.

To je mi nějaký povědomý.... :myslim :D

Guest Scratch
Odesláno

a to ja zase jo..... minule prisla ze v tom vzadu neco rachta..... tak se s s tim jedu projet a furt neco slysim, oblejzam auto.... pak otevru vrata a na podalze polozeny retezy, ktery si tam panicka jeste sama dala?? :D

Odesláno

MB - B  maji v okoli  dva  kamaradi  tedy jejich zeny  vse v automatu  a zatim  to jezdi  - jeden resil  automat (ale proste nejlevnejsi opravou ) , vevnitr hodne mista   velky kufr mala nakladaci hrana   

Mazda  mame CX5 s 2,0 v automatu a  spokojenost . jen automat chce ten benzin v otackach  a to se projevi na spotrebe  , dalky  jezdim nejmin kolem 6 a  po meste kolem 8  (ale jde i za 9,5) 

pro posadku  hodne mista , jen kufr  ma vysoko nakladaci hranu  (mame  starsi Rav4 v 2,0 automat  a ta ma kufr lepe dostupny )

CX 3 je male  a jel jsem sni  jen par dnu  a do mesta dobre  ale srovnavat s B nejde .

Odesláno
V 29. 1. 2018 at 6:42, Péťa napsal:

Jen se musí počítat s tím, že to má menší kufr.

před 19 minutami, barenst napsal:

vevnitr hodne mista   velky kufr mala nakladaci hrana

A teď si vyber :D

Potvrzuji hodně místa vevnitř pro řidiče, spolujezdce i vzadu (zadní sedačky jsou posuvné).

• O 2 týdny později...
Odesláno

a posuvne zadni sedacky mazda nema 

treba u Rav4 jsem si na to zvykl  u ni je jeste velka variabilita sklonu  operadla / využivam snad jeste vic nez  posun 

Guest Scratch
Odesláno

takovych marketingových clanku je (a tenhle je na tuti objednanej),taky jsem jeden cetl o mondeu, jak je to uzasny dalnicni korab co je jako ojetina hodne vyhodna :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...