Vvitty Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Původně zaslal: Netopýrka No jako jestli jezdíš \"nabušenym Pežotem, máš tu novou Nokiji a slipy Adidas\", tak jo :D chmmm, a ktera nokije je ted vlastne nova? ale na te moji je datum vyroby 2002, takze to uz jsem asi out, co? leda, ze bych na ni dal samolepku s rv 2007, co? no jasne, Adidas mam, ten pan na trznici rikal \"to dobry, pane, vic pruhu, to vic adidas!\" jinak preferuji Calvin Klein... ale to sem asi nepatri... Citovat
AKCZ Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 LOL .. kazdej (tuner) si tuningem projde at je to tuning jakykoli.. sice je to uz par let ale take jsem jezdil s velkou oblibou na tuning srazy.. proste kazdy dle sveho gusta.. Ovsem tuhle sferu jsem opustil.. mozna i proto ze jsem se vzhlidnul v zavodech a tim padem i v tzv. funkcnim tuningu.. ovsem ten si muze dovolit asi malo kdo.. uz i jen kvuli narocnosti prace.. \"pumpatuning\" je preci jen levnejsi.. jednodussi a radoby kundolapka viditelnejsi Osobne me vzdy pripouta WRC.. at uz jde o neuveritelne upravy co se tyce vykonu nebo zavodni design aut.. ale pravda.. na silnici se to moc nehodi Podtrzeno secteno.. nemam nic proti tunerum kteri neohrozujou ostatni tim co maji na aute nebo samotnymi excesi na silnicich.. upravam se bud jen v hlouby duse zasmeju nebo me upoutaji ale kazdej ma svou hlavu a resit to nehodlam Citovat
Fusion Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Baby říkají že mám hranatý šedý auto, pfft. Kdyby věděli kolik je vzadu místa a že se tam dá dělat leccos, tak by na to hned koukaly jinak Citovat
Netopýrka Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 2 Fusion: asi si vybiras spatne vzorky bab mozna by to chtelo je nejdriv pozvat na rande a dojet nejakym Fiatem, udelat pokus o sex a uvidis, jak budou napriste z tvoji megakary nadseny [upravil dne 21/3/06 Netopýrka] Citovat
Netopýrka Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 2 Vvitty: Hmmm....tak to jo...ja si koupim Cosmo, Elle, Harper´s Bazaar, Style a Zena a zivot a jestli aspon v jednom budou psat, ze C.K. je in, tak se jeste zeptam, co na to rikaji hvezdy, a mozna s tebou pujdu na kafe :D :aut :P Citovat
Netopýrka Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 2 AKCZ: Me vcera zaujala pekna zluta Fabia RS, stala na parkovisti u Sterbohol...na invalidech a bez znacky....cretino prazaro.... Citovat
AKCZ Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Pokud nebyl invalidni ridic tak to dohnala minimalne invalidni Fabia Původně zaslal: Netopýrka 2 AKCZ: Me vcera zaujala pekna zluta Fabia RS, stala na parkovisti u Sterbohol...na invalidech a bez znacky....cretino prazaro.... Citovat
Kvasky Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Původně zaslal: AKCZ Pokud nebyl invalidni ridic tak to dohnala minimalne invalidni Fabia Já bych RS moc nepodceňoval:roker Citovat
vector Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: AKCZ Pokud nebyl invalidni ridic tak to dohnala minimalne invalidni Fabia Já bych RS moc nepodceňoval:roker ??? Obávám se , že nechápu. Jediná Fobie co má brzdy a motor, se kterým se dá i předjíždět. Až na ot, že vypadá jako kostka mejdla, tak je to normální auto. Jen nesmí chtít závodit Leckdy jsou za volantem piloti co maj pocit, že maj sportovní auto, i taková věc, jako Golf VR6 je pro ně sprostý slovo. Tohle je SimplyCleverFormulenaNaftu. Oni každého přečůrali a tohle je ten pravej adrenalin, vždy? to má na papíře přes 100koní a to je fakt jako síla... Citovat
Bohouš Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 O víkendu jsem se v hospůdce bavil s jedním človíčkem (majitelem Fobie RS) a ten mě po pár pivech tvrdil, že to má jako nějak f čipu a teď v tom má jako 180 koní a že to jako chodí - \"jako hrabe to i za 3\".........:papa Takže pozor na žlutou RS fóbii........ [upravil dne 22/3/06 Bohouš 205 GTI] Citovat
Vvitty Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 na RSkovy Fabie bacha, jedna jezdi na znackach statu Monaco a parkuje v pristavu pred jachtou mezi Ferrari a lepsimi i kdyz, mozna je toho nocniho hlidace...? Citovat
oni Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 nevim jak fobie,ale nova oktavka rs to za 3 zvladne uplne vpoho!!turbo je tam hold znat!! Citovat
vector Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI O víkendu jsem se v hospůdce bavil s jedním človíčkem (majitelem Fobie RS) a ten mě po pár pivech tvrdil, že to má jako nějak f čipu a teď v tom má jako 180 koní a že to jako chodí - \"jako hrabe to i za 3\".........:papa Takže pozor na žlutou RS fóbii........ [upravil dne 22/3/06 Bohouš 205 GTI] No na tech sjetejch gumách, když naprší, tak bych mu to i věřil. Jinak by se musel hodně snažit. Mě to spíš štvé, že to hrabe, než bych se tím chlubil. Noa z fabriky je ten motor v RS Fobii už stejně puštěnej skoro na MAX, takže co se zdá je sen, probudíš se a je den. Citovat
Kvasky Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Co všichni máte proti Škodovce?? Časem uvažuji koupi škodovky či VW. Ta?ka má služební Octávku II (1,9TDI) a ještě máme Pašíka B5 1,9TDI. Myslím, že ty motory jsou kvalitní a mají \"dlouhou\" životnost. Citovat
Marda106 Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Kvasky Co všichni máte proti Škodovce?? Časem uvažuji koupi škodovky či VW. Ta?ka má služební Octávku II (1,9TDI) a ještě máme Pašíka B5 1,9TDI. Myslím, že ty motory jsou kvalitní a mají \"dlouhou\" životnost. Pokud chces nemecky auto tak si kup BMW ale VW neni taky spatnej strejcek jede jedine v golfech uz od 1 postupne mel i 2 pak 3 a ted kupoval tusim 5 nevim presne jestli 5 nebo 4 dlouho jsem ho nevidel a vzdycky byl spokojenej.... jo co mame proti skodovce v podstate nic teda jak proti kterym.... Citovat
Kvasky Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Golf je malý auto.... To chce Pašíka B6, B7.... ani Audi A6 není špatná, ale to už jsme někde jinde. Citovat
Vvitty Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Kvasky Co všichni máte proti Škodovce?? Časem uvažuji koupi škodovky či VW. Ta?ka má služební Octávku II (1,9TDI) a ještě máme Pašíka B5 1,9TDI. Myslím, že ty motory jsou kvalitní a mají \"dlouhou\" životnost. netvrdim, ze TDI neni kvalitni motor, pri adekvatnim zachazeni ma i dobrou zivotnost a levnou udrzbu. Jen tvrdim, ze 1.9TDI nedela z Oktavky nejake super zavodni auto, jak si spousta majitelu mysli. A nejen motor dela auto autem... co se tyka ostatniho vybaveni a komfortu, dam prednost 406 Citovat
AKCZ Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 To slovo \"invalidni\" bylo ode me mysleno jen jako splacanina dilu ktere designovalo mnoho ruznych desigeneru z ruznych koncu sveta... proste splacanina s interierem bez vkusu.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.