patriotpp Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 Zdravim. Mam jednu prosbu o radu.Poradte kto ma s tym skusenost.Je normalne aby pred startovanim t.j. kluc je v polohe tesne pred startovanim zacal ist ventilator na chladici najme v tomto obdobi, ked rano je - 18 stupnov.V servise mi povedali, ze je to slabou baterkou, co sa mi nejako nechce tomu moc verit. Na diagnostike cez PC bolo vsetko OK. Dakujem. Citovat
Steve McSteve Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 moze byt v skrate cidlo na ventilator,,, bo ked vytiahnes konektor a spojis kable spolu,, tak sa pustia ventilatory,,, takze asi bude chyba tam Citovat
zbrojnoš Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 normální je, když se ventilátor sám zapne při určité teplotě vody v chladiči. Nevím kolik přesně, ale často se mi to nestává. Rozhodně víc jak 90 stupňů. Citovat
Steve McSteve Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 jj,,, ja mam P 405 kde su dva ventilatory,,, a najprv sa zapne jeden potom druhy a potom idu na druhu rychlost,,, to vsetko riadi jedno teplotne cidlo a tri relatka ,,, zapina to asi pred 90 st Citovat
Ferry Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 ono taky zalezi jestli ma klimu nebo ne, pokud klimu nema, pak je to rizeny teplotnim cidlem na chladici, ale pokud ma klimu, je tam v levem podbehu schovana ridici jednotka teploty vody a ta by mohla treba zlobit prave pri tom nizkem napeti jak mu rikali Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.