Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tobě udělá daňové přiznání a s tím půjdeš na finančák. Do 14.2. se zaměstnavateli dávají podklady (doklady k daňovým odpočtům - penzijko, životko, hypotéka, atd) aby mohl udělat roční zúčtování.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak daně podány... Zaplatil jsem parkovny pro jistotu rovnou na 4 hodiny a já byl za 4 minuty venku  :D

tak jsem udělal dobrý skutek a dal jsem lístek pánovi co zaparkoval vedle mne když jsem přišel do auta 

Odesláno

Když to jdeš dát jen do podatelny tak je to otázka max. 20 minut. Já tam byl teď dopoledne před 8 jsem vyjížděl z domova máti jsem vysazoval na Vysočanské na sociálce šla vyřizovat něco k důchodu já jsem popojel na Českomoravskou tam jsem na otočce busu nechal auto a metrem popojel na Křižíkovou a tam je to kousek od metra ještě jsem tam něco vyřizoval a během půlhodiny jsem se vracel k autu naložil jsem máti a domů.

Odesláno

Já chodím nejdřív do kanclíku, tam to sčíhnou jestli je k tomu vše a pak do podatelny jedno odevzdat a kopii potvrdit. Byl jsem 14.3. a celé to zabralo 5min i s najítím správného kanclíku, páč baba co mě má nastarost měla dovolenou. Teď už to bude pomalu s frontama.

Odesláno

jako fronta tam byla slušná, Mají tam troje dveře rozděleny podle abecedy.. A-H, Ch- P a R-Ž

u těch dvou dveří byla pěkná fronta ale u těch prvních nebyl nikdo a tam jsem měl jít já :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...