Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pocul som ze dorabka palubaku nie je az taka zlozita... jendoriadkovy displej treba nahradit dvoj riadkovym a packy pod volantom takymi (najme tu pravu) ktore maju na koncoch prepinac funkcii pocitaca. Potom uz zostava len palubak aktivovat v riadiacej jednotke a malo by to frcat... Moze mi to niekto potvrdit alebo vyvratit resp ake mate s tym skusenosti ?

Odesláno

nasiel som to forum a cele prestudoval...

moj displej a packa vyzera takto:

http://www.skrat.sk/auta/206/palubak.jpg

Videl som na 206 uz i vacsie displeje myslim ze vybava XT alebo aspon ta co ma digitalnu klimu ma vacsi displej ktory ma o riadok viacej... potrebujem pre rozchodenie PC teda tento vacsi displej alebo alebo to nejako zazracne pojde aj na tom co mam ? Dalej stieracova packa nema to koncove tlacitko s troma bodkami... to by som dokazal rozobrat a natiahnut droty do konektora ak tam budu nejake volne pozicie. Predopkladam ze to uz nebude klasicka dratovka ale multiplex do BSI je to model 2003. Potom uz asi zostava len aktivacia v BSI a malo by to frcat...

Ako je to teda s tym displejom a ak je sanca na prerobenie tej packy ? Myslim ze Milhaus a Titan by snad o tom mohli daco vediet...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...