Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jo, to vůbec nevadí...:aut

Otázka byla tak, že by otevřená vrata neměla čouhat na cizí pozemek, do chodníku ani do cesty.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno
před 21 hodinami, P607Olda napsal:

Tady se obrať na Kobzu z Bludova, včetně vytipování vhodné techniky. 777 994 165. Montuje značku Kružík, ale i jiné. V každém případě ho oslov o cenu, možná budeš překvapen. Anebo se při jeho návštěvě něco nového dozvíš. Montuje vrata i markýzy.

Příští týden budu mít cestu přes Bludov,tak se tam zastavím :super:papa

Odesláno (upraveno)

To nevím, jestli má cenu, on bude chtít vidět tu situaci - a z toho se můžeš ledacos dozvědět. Klidně řekni, že jsem ti dal tip na něho (moje příjmení si ještě pamatuješ). On je většinou na cestách, tak se dnes večer zastaví...

Možná bude mít dobrou cenu, pokud je stálým odběratelem. Ale hlavně - má zkušenosti a informace, takže tě možná zabrání před nějakým omylem.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Díky @P607Olda mám domluvenou návštěvu p. Kobzy v neděli,tak vás budu informovat.

Všem moc děkuji za vaše příspěvky,ale ještě nemám vybráno,tak můžete i nadále psát vaše postřehy :super:papa

Odesláno

V neděli přijel p. Kobza přesně dle domluvy. Vše poměřil,probrali jsme,co je potřeba upravit a až to bude mít spočítané,tak mi pošle cenový návrh. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...