P607Olda Odesláno 5. leden 2018 Odesláno 5. leden 2018 (upraveno) Jo, to vůbec nevadí... Otázka byla tak, že by otevřená vrata neměla čouhat na cizí pozemek, do chodníku ani do cesty. Upraveno 5. leden 2018 uživatelem P607Olda Citovat
Pepito Odesláno 5. leden 2018 Autor Odesláno 5. leden 2018 před 21 hodinami, P607Olda napsal: Tady se obrať na Kobzu z Bludova, včetně vytipování vhodné techniky. 777 994 165. Montuje značku Kružík, ale i jiné. V každém případě ho oslov o cenu, možná budeš překvapen. Anebo se při jeho návštěvě něco nového dozvíš. Montuje vrata i markýzy. Příští týden budu mít cestu přes Bludov,tak se tam zastavím Citovat
P607Olda Odesláno 5. leden 2018 Odesláno 5. leden 2018 (upraveno) To nevím, jestli má cenu, on bude chtít vidět tu situaci - a z toho se můžeš ledacos dozvědět. Klidně řekni, že jsem ti dal tip na něho (moje příjmení si ještě pamatuješ). On je většinou na cestách, tak se dnes večer zastaví... Možná bude mít dobrou cenu, pokud je stálým odběratelem. Ale hlavně - má zkušenosti a informace, takže tě možná zabrání před nějakým omylem. Upraveno 5. leden 2018 uživatelem P607Olda Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 5. leden 2018 Autor Odesláno 5. leden 2018 Díky @P607Olda mám domluvenou návštěvu p. Kobzy v neděli,tak vás budu informovat. Všem moc děkuji za vaše příspěvky,ale ještě nemám vybráno,tak můžete i nadále psát vaše postřehy Citovat
Pepito Odesláno 8. leden 2018 Autor Odesláno 8. leden 2018 V neděli přijel p. Kobza přesně dle domluvy. Vše poměřil,probrali jsme,co je potřeba upravit a až to bude mít spočítané,tak mi pošle cenový návrh. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.