Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chystam se kupovat autoradio a moje pozadavky jsou,aby prehravalo mp3 klasicky z disku,ale melo USB vstup pro pripojeni flashky....nemate nekdo zkusenosti s nejakym modelem??

Odesláno

Myslim ze som teraz videl autoradio so vstupom na kartu... ale netusim ci to bol Panasonic, alebo clarion... Ale bolo by to elegantne riesenie, na kartu supnes co potrebujes a hras z karty, netreba vlacit radio k PC

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Ahoj, to se uz nekdy resilo. Zkus tlacitko \"Hledani\"

Jo diky uz jsem to nasel a jak to tak vypada tak me diskuze od koupi odradila....teda zatim :papa

Odesláno

Nevidim dovod, podla mna je tio celkom elegantne riesenie... v kazdom pripade si treba hoodit nejake skladby na kartu a ist si to skusit do kamenneho obchodu, ako radio zvlada nacitat z karty a ako vie listovat v zlozkach

Odesláno
Původně zaslal: jezek

Nevidim dovod, podla mna je tio celkom elegantne riesenie... v kazdom pripade si treba hoodit nejake skladby na kartu a ist si to skusit do kamenneho obchodu, ako radio zvlada nacitat z karty a ako vie listovat v zlozkach

tak si tu debatu taky pečti :mrk

Odesláno

Praveze som si precital... Vacsinou sa tam riesi vykon, inak celkom kladne ohlasy na citacku kariet. Ked chces vykon, treba zosilovac, s tym si nepomozes, do maleho radia nenacpes vykonny zosilovac, pretoze treba nejako odvadzat teplo. A furt palit MP3 ma tiez nebavi, naviac chrastia v kastliku :)))

Odesláno

ehm, jaky je rozdil mezi palenim mp3 na CD a nahravanim na usb stick? snad jen v cene media, kdy CD stoji zlomek ceny. mit jeden stick s mp3 a poslouchat porad dokola, hmmm.... nuda. A nahravat porad neco jineho... opruz. Navic je to stejny, jako kdyz hodim jedno CD do radia a necham ho tam.

ale kazdy at si koupi co chce, poslouchat to bude hlavne on...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...