Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Srdečně zdravím všechny příznivce těchto krásných aut. Abych se přiznal,znám vaše forum teprve krátkou dobu,ale musím říct že tolik slušnosti a kultivovanosti v příspěvcích jsem na českém netu ještě neviděl.Jsem příznivce i fordu scorpio,tak se někdy mrkněte na jejich forum,někdy je to dost smutný... A ted to hlavní-brzy bude na prodej můj mazel,peugeot 605,92,černá barva,kůže,klima,šíbr,vše v elektrice,vyhř.sedačky,v létě dovoz ze SRN,najeto 180 000,automat,snižovaný,hladké zadní víko,muzika Sony X-plode,výfuk Sebring,nové tlumiče a v 11/05 g.o.přední nápravy,perfektní stav bez investic,krasavec,předpokládaná cena 45 000,-. Nejsem zrovna závodník a spotřebu ted v zimě mám 9,7.Nejsem si jist,jestli sem můžu napsat mobil,je to 777 132 341,západní čechy,foto zašlu na požádaní. duhamel@seznam.cz

Odesláno

Ahoj,není to tajné,potřebuji kombíka,ale obávám se že to bude těžké odvykání:roll 605tka má určitě své mouchy,ale nikdy jsem nezažil takový pocit při jízdě:ticho,pohodlí,majestátnost a respekt budící zvuk šestiválce...ou ou...už jsem pár aut vystřídal,jako každý,ale jízda v 605 je prostě požitek a nezbývá než žasnout nad tím jaký kočár tehdy ve Francii vyráběli:super A v okamžiku,kdy nastartuji a tiše pluji po silnici,ztrácí na významu jakékoliv úvahy o pojistce nebo o spotřebě...to auto za to prostě stojí,vy kdo to čtete jistě víte o čem mluvím...a i když jí jednou prodám určitě nikdy nezapomenu...

Odesláno

Přesně tak, zopakuji co jsem jinde psal, že když s kolegou vzpomínáme (on 300t, já 220 t ujetých) tak málem slzíme.

PS: jestli je v dobrém stavu a je to v Tvých možnostech, tak si ji nechej jako veterána. Já jsem tenkrát prodal svoji za 90 t, a dodnes lituju, mohl jsem mít krásného veterána.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Přesně tak, zopakuji co jsem jinde psal, že když s kolegou vzpomínáme (on 300t, já 220 t ujetých) tak málem slzíme.

PS: jestli je v dobrém stavu a je to v Tvých možnostech, tak si ji nechej jako veterána. Já jsem tenkrát prodal svoji za 90 t, a dodnes lituju, mohl jsem mít krásného veterána.

A myslíš,že po takové lodi jako je 607 slzet nebudeš:D:D:papa

Odesláno

Jsem rozhodnuty, ze ji nebudu prodavat. Pokusim se najet 500 t a pak si ji nechat. Ale kdybych mel porovnat 605 a 607 tak 605 je:super

Tím chceš říct ,že 605 je lepší jak 607:o:o:o:o

Odesláno

:myslim:myslim:myslim

Možná je to tím, že jsem byl o 10 let mladší, a že to byl třílitr... a že na problémy se rychle zapomene a zůstane jenom to lepší...

[upravil dne 27.1.06 P607Olda]

Odesláno

:myslim:myslim:myslim

Možná je to tím, že jsem byl o 10 let mladší, a že to byl třílitr... a že na problémy se rychle zapomene a zůstane jenom to lepší...

[upravil dne 27.1.06 P607Olda]

Tak,tak:D:D:D:D

Odesláno

Ahoj, mám jen dotaz..

Kdysi pár let zpět měl táta P605 3.0 V6, krom toho že to byl největší luxus od Peugeota, tak motorový výkon od mé P605 2.0 16V mi nepřišel zas tak obrovský.. možná tím, že to je pár let zpět co jsem se v tom vezl..

Musím řící, že když šlápnu na plyn, tak 2.0 16V s tim hejbe velice slušně.. Jaký je rozdíl v těch motorech krom toho že 3.0 bude mít větší výkon? Ale při jízdě mi to nepřišel velký (markantní rozdíl)?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...