Charlie 1 Odesláno 15. březen 2018 Odesláno 15. březen 2018 Navazu tady ma někdo Xaomi Redmi 4X 3/32Gb oproti Redmi Note4 by mel mít akorát menší displej, rozlišení a nemá Gorilla glass a slabší procesor? Citovat
Péťa Odesláno 15. březen 2018 Odesláno 15. březen 2018 Mají to moji kluci. Ale nepochopil jsem tu větu O co Ti vlastně jde? Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. březen 2018 Odesláno 15. březen 2018 (upraveno) Jak to chodí,sháním nějaká padlo s maximálně 5 displeyem,moje pádlo dosluhuje a 1GB RAM je fakt málo,jak se plní tak už než načtou aplikace tak to trvá 3-8s,někdy se kousne...už na to přestávám mít nervy...je to od doby co se měnila v záruce základní deská...kdoví co tam ted je.......? prostě jak je to odladěný,popřípadě na co si kluci stěžují,předpokládám ,že ho zatěžují víc než bych ho zatížil já..... Upraveno 15. březen 2018 uživatelem Charlie 1 Citovat
Péťa Odesláno 15. březen 2018 Odesláno 15. březen 2018 Samá pozitiva a sociální jistoty I mě neustále ten telefon mile překvapuje. A za ty peníze neuvěřitelné. Charlie 1 a Haryk ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 15. březen 2018 Autor Odesláno 15. březen 2018 Já po zkušenosti s redmi note po Samu už asi nemáknu. Ale tenkrát to nebylo. Dnes za mě Sam vyhozené prachy, pokud nepotřebuješ aby tam bylo logo a byl jsi "in" Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. březen 2018 Odesláno 15. březen 2018 takže by jsi doporučil na nějaký to volaní,sms,navigaci brouzdání po netu? Citovat
Milan+ Odesláno 15. březen 2018 Autor Odesláno 15. březen 2018 před 13 minutami, Charlie 1 napsal: takže by jsi doporučil na nějaký to volaní,sms,navigaci brouzdání po netu? Přesně tak. A už by několikrát na zemi. Haryk ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.