Steve McSteve Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 POZOR, TOTO JE PRISPEVOK OD DUNDEE, ON MA PROBLEM Jelikož mi nejde založit nový příspěvek (vůbec nevím proč), chtě nechtě se musím nacpat sem. Mám trochu jiný problém, ale souvisí s dveřma a zamykáním. Auto dýl stojí venku jen pod střechou... Při odemčení auta dálkou se opět zamkne. Klíčem odemknu a zamkne se. Nechám klíč otočený do polohy odemčeno a držím- odemyká a zamyká (cc 20x) a pak zůstane odemčeno. Když jsem v téhle fázi, nejdou otevřít dveře spolujezdce (po delším úsilí jo). Když se auto uvnitř ohřeje (cca 20km jízdy), všechno funguje normálně, dokud opět nevystydne. Co s tím? Díky za postřehy a pokud je to , tak mě kamenujte Citovat
Kurt Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Nevím, ale není to tak, že pokud se některý ze zámků neotevře úplně (tyčka nevyskočí do krajní polohy), tak se zase celé auto zamkne? V tomhle mraze se nedivím, že se tomu nechce. Citovat
Dundee Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Také jsem nad tím přemýšlel, asi vytahám cuplíky a vyzkouším to. Pak bych je tam mohl \"nastražit\" na faleš, aby nekoukaly táhla. A co ty dveře? Jinak díky moc, jdu na to... Citovat
Steve McSteve Odesláno 24. leden 2006 Autor Odesláno 24. leden 2006 takto funguju nove okna,,, ked narazia na nejaky odpor tak sa nezavru,,, a asi aj tie zamkybudu mozno tak fungovat,,, mne sa tiez takto neotvori auto ale nikdy som nad tym nerozmyslal Citovat
Karel Č Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Vyndat zámek u spolujezdce, vyčistit, promazat a mělo by to být OK. Citovat
oddie Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Odpověď na to máš v tom původním témátku, kam jsi ten dotaz napsal. Citovat
Dundee Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 jj, díky Oddie. Zkusím si s tim nějak pohrát, ale nejvíc mě štve, že i v garáži mám strašnou kosu, takže to asi nakonec rozeberu až v pátek na hangáru... Citovat
oddie Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 V nouzi tam jde šáhnout i bez sundání tapecíru, stačí ho jen odehnout. Odpojil bych ten 3vývodový konektor a zbytek nechal na léto - a jen tak mimochodem, jsem zvědavej, kdo si v létě vzpomene, že by bylo vhodný vytahat všechny kliky a mechanismy, důkladně je vyčistit a promazat, a namontovat... je to sice otrava, ale udělá se to jednou a pak už to neblbne. Jen si vzpomenout v létě, a ne v zimě až to zamrzne Citovat
barenst Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 taky mam stejny problem , hold zima , tady na ostrave je nanejvys -15 ve dne a - 20 a vic v noci Citovat
Hadra Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 já si vzpomenu..od těch dob co mi zamrzala každej rok šáde jsem si zvyknul to každý léto vyčistit a promazat. Citovat
romikck Odesláno 6. září 2006 Odesláno 6. září 2006 je na to jednoduchy zbusob jak je procistit nebo se musi vyndat cely zamek a servo....neni tu od nekoho postupu??taky mi zamek zamyka a odemyka jenom u ridice to je OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.