Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

POZOR, TOTO JE PRISPEVOK OD DUNDEE, ON MA PROBLEM

Jelikož mi nejde založit nový příspěvek (vůbec nevím proč), chtě nechtě se musím nacpat sem.

Mám trochu jiný problém, ale souvisí s dveřma a zamykáním.

Auto dýl stojí venku jen pod střechou... Při odemčení auta dálkou se opět zamkne. Klíčem odemknu a zamkne se. Nechám klíč otočený do polohy odemčeno a držím- odemyká a zamyká (cc 20x) a pak zůstane odemčeno. Když jsem v téhle fázi, nejdou otevřít dveře spolujezdce (po delším úsilí jo). Když se auto uvnitř ohřeje (cca 20km jízdy), všechno funguje normálně, dokud opět nevystydne. Co s tím? Díky za postřehy a pokud je to , :xvul tak mě kamenujte

Odesláno

Nevím, ale není to tak, že pokud se některý ze zámků neotevře úplně (tyčka nevyskočí do krajní polohy), tak se zase celé auto zamkne?

V tomhle mraze se nedivím, že se tomu nechce.;)

Odesláno

Také jsem nad tím přemýšlel, asi vytahám cuplíky a vyzkouším to. Pak bych je tam mohl \"nastražit\" na faleš, aby nekoukaly táhla. A co ty dveře? Jinak díky moc, jdu na to...

Odesláno

jj, díky Oddie. Zkusím si s tim nějak pohrát, ale nejvíc mě štve, že i v garáži mám strašnou kosu, takže to asi nakonec rozeberu až v pátek na hangáru...

Odesláno

V nouzi tam jde šáhnout i bez sundání tapecíru, stačí ho jen odehnout. Odpojil bych ten 3vývodový konektor a zbytek nechal na léto - a jen tak mimochodem, jsem zvědavej, kdo si v létě vzpomene, že by bylo vhodný vytahat všechny kliky a mechanismy, důkladně je vyčistit a promazat, a namontovat... je to sice otrava, ale udělá se to jednou a pak už to neblbne. Jen si vzpomenout v létě, a ne v zimě až to zamrzne ;)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

je na to jednoduchy zbusob jak je procistit nebo se musi vyndat cely zamek a servo....neni tu od nekoho postupu??taky mi zamek zamyka a odemyka jenom u ridice to je OK

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...