Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

když je chladící kapalina naředěná na -24, tak při -34 to neudělá nic--kapalina sice mírně zrosolovatí, ale na funkci chlazení to nemá žádný vliv, po nastartování se neulomí lopatky čerpadla, nevytlačí mrazovky z bloku (hlavy), prostě se nastartuje a jede :papa

na druhé straně si každý může nalít do chladiče co chce, ovšem nepamatuju, že by tady bylo dlouhodobě -34 :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

ToamsARN-Jo ten rozdíl tam samozřejmě je a já to vidím a vím že je .Ale  viz co píše Ozzy. Navíc s tím mám osobní zkušenost. Prostě pro někoho může být proč tam dávat na -34 když mi stačí jen na -24 a místo 5litrů neředěné jen 3l!?Ve výsledku ušetřím ,ale nic neposerýnkuji.O peníze jde totiž vždy až v první řadě !

Odesláno (upraveno)

Na inych veciach sa da setrit a koho pri aute spasia 2 ci 3 eura? Napriklad original psa chladiaca kvapalina co davaju v autorizovanom servise sa neriedia a je na -34 alebo -35

Upraveno uživatelem TomasARN
Odesláno (upraveno)

No pokud pro tebe není až 100korunový což je asi 4 eura rozdíl tak pro mne třeba ano běžně totiž kupuji třílitorvý koncentrát  G12 za cca 180kč od svého dodavatele přičemž v průměru u ostatních tento stojí o 100kč víc,nemluvě o autorizovaném servisu Peu nebo ctr-jednou jsem tam byl nucen koupit olej a za litr jsem zaplatil  totéž co za 5litrů u svého prodejce.Takže odpověď zní ANO pomůže  každá koruna,potažmo euro co ušetřím!!!Prostě každý máme jiné priority  a jinak hluboko do kapsy !! Pokud si nechám kapalinu zaslat tak je i s poštovným levnější nežli u ostatních prodejců v místě !!!Takže tolik asi k ušetření a navíc beru vždy vícero věcí= ještě větší úspora-na podzim jsem takto ušetřil přes 1000kč (chl.kapalina,olej do auta + filtry)

Upraveno uživatelem dýzl
Odesláno

Ano to musim suhlasit, tiez sa snazim kupit co najlacnejsie, ale zaroven co najkvalitnejsie, ale na druhu stranu, ked za 180 kupis 3 litre, kolko by si musel priplatit za dalsi liter ? Na niektorych veciach setrit netreba. Ano, pri -24 C sa v podstate v nasich podmienkcach nic nestane, ale aj tak si myslim, ze dat doporucenych -34 za tie drobne stoji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...