ozzy56 Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 (upraveno) když je chladící kapalina naředěná na -24, tak při -34 to neudělá nic--kapalina sice mírně zrosolovatí, ale na funkci chlazení to nemá žádný vliv, po nastartování se neulomí lopatky čerpadla, nevytlačí mrazovky z bloku (hlavy), prostě se nastartuje a jede na druhé straně si každý může nalít do chladiče co chce, ovšem nepamatuju, že by tady bylo dlouhodobě -34 Upraveno 10. listopad 2017 uživatelem ozzy56 Vena garážmistr a dýzl ohodnotil 2 Citovat
dýzl Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 ToamsARN-Jo ten rozdíl tam samozřejmě je a já to vidím a vím že je .Ale viz co píše Ozzy. Navíc s tím mám osobní zkušenost. Prostě pro někoho může být proč tam dávat na -34 když mi stačí jen na -24 a místo 5litrů neředěné jen 3l!?Ve výsledku ušetřím ,ale nic neposerýnkuji.O peníze jde totiž vždy až v první řadě ! Citovat
TomasARN Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 (upraveno) Na inych veciach sa da setrit a koho pri aute spasia 2 ci 3 eura? Napriklad original psa chladiaca kvapalina co davaju v autorizovanom servise sa neriedia a je na -34 alebo -35 Upraveno 10. listopad 2017 uživatelem TomasARN Citovat
dýzl Odesláno 11. listopad 2017 Odesláno 11. listopad 2017 (upraveno) No pokud pro tebe není až 100korunový což je asi 4 eura rozdíl tak pro mne třeba ano běžně totiž kupuji třílitorvý koncentrát G12 za cca 180kč od svého dodavatele přičemž v průměru u ostatních tento stojí o 100kč víc,nemluvě o autorizovaném servisu Peu nebo ctr-jednou jsem tam byl nucen koupit olej a za litr jsem zaplatil totéž co za 5litrů u svého prodejce.Takže odpověď zní ANO pomůže každá koruna,potažmo euro co ušetřím!!!Prostě každý máme jiné priority a jinak hluboko do kapsy !! Pokud si nechám kapalinu zaslat tak je i s poštovným levnější nežli u ostatních prodejců v místě !!!Takže tolik asi k ušetření a navíc beru vždy vícero věcí= ještě větší úspora-na podzim jsem takto ušetřil přes 1000kč (chl.kapalina,olej do auta + filtry) Upraveno 12. listopad 2017 uživatelem dýzl Citovat
TomasARN Odesláno 11. listopad 2017 Odesláno 11. listopad 2017 Ano to musim suhlasit, tiez sa snazim kupit co najlacnejsie, ale zaroven co najkvalitnejsie, ale na druhu stranu, ked za 180 kupis 3 litre, kolko by si musel priplatit za dalsi liter ? Na niektorych veciach setrit netreba. Ano, pri -24 C sa v podstate v nasich podmienkcach nic nestane, ale aj tak si myslim, ze dat doporucenych -34 za tie drobne stoji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.