Petr X Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Nazdarek, nevite nekdo, kde se da sehnat redukce na Holanďana? A kolik stoji? Kolikrat prijedu nekam k pumpe a nemuzu vzit plyn, protoze nemaji redukci. Uz dlouho premyslim o tom, ze si koupim svoji, ale jeste jsem nikde nezjistoval, kde by se dala sehnat. Citovat
Fx Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 http://www.lpg.cz/prislusenstvi/redukce.php Citovat
Petr X Odesláno 24. leden 2006 Autor Odesláno 24. leden 2006 Původně zaslal: Fx http://www.lpg.cz/prislusenstvi/redukce.php Diky moc, to me ani nenapadlo ) Citovat
Péťa Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Původně zaslal: Petr X Nazdarek, nevite nekdo, kde se da sehnat redukce na Holanďana? A kolik stoji? U kterych pump nemeli redukci? To se mi nestalo ani v roce 1995, natoz ted. Dokonce i v Polsku je vzdycky meli... Citovat
Petr X Odesláno 24. leden 2006 Autor Odesláno 24. leden 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Petr X Nazdarek, nevite nekdo, kde se da sehnat redukce na Holanďana? A kolik stoji? U kterych pump nemeli redukci? To se mi nestalo ani v roce 1995, natoz ted. Dokonce i v Polsku je vzdycky meli... Budes se divit, ale nejvetsi problem mam vzdycky kdyz jedu do Prahy. Kdyz v Jicine nenatankuju, tak je to zly. Prvni pumpa je pred Boleslavi (ted presne nevim, v jaky vesnici), tam maji vetsinou nebo dost casto LPG mimo provoz. Pak kdyz vjedes z MB na dalnici, tak jedina pumpa je az JET (posledni pred sjezdem na Cernej Most). A tam kdyz nevezmes plyn, tak bud nekde v centru Prahy, a to se mi moc hledat nechtelo. No a kdyz jedes z jizni spojky zpatky na Boleslav, tak pri sjezdu na Cernej Most smerem od Prahy je pumpa (uz nevim, ktera), a tam redukci nemaji. A pak uz je jenom jedna, a to presne naproti te Jetce, co jsem jmenoval jako posledni pred Prahou. A tam redukci taky nemaji. Takze bud v Jicine nebo na te JETce nebo nekde v centru Prahy, jinak to je fakt bida. [upravil dne 24.1.06 Petr X] Citovat
Pinďa Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Já si ji taky sehnal, protože jsem dorazil na pumpu kde jej stratili (nebo zašantročili). Citovat
Tomcat Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Ještě že v Praze netankuju, eště se mi nestalo, aby jí někde neměli - v Plzni, v Brně ani v Prostějově..BTW nevíte někdo, proč je plyn teď tak drahej??? Citovat
Petr X Odesláno 27. leden 2006 Autor Odesláno 27. leden 2006 Jo to teda je, pekne ho mrzaci zdrazili a pekne me to s... :grr:grr Citovat
Péťa Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 V Hronove zatim drzi 15.30 a to jsem tam videl cisternu a ani potom nezdrazili Na zimu vzdycky zdrazi. Nepamatujete si nekdo, kolik stal LPG loni v lednu? Myslim, ze to bylo podobne. Citovat
Péťa Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: Peta V Hronove zatim drzi 15.30 a to jsem tam videl cisternu a ani potom nezdrazili Na zimu vzdycky zdrazi. Nepamatujete si nekdo, kolik stal LPG loni v lednu? Myslim, ze to bylo podobne. Koukal jsem na lpg.cernosice.cz a podle nich to lonskou zimu bylo neco malo nad 15,-- Citovat
Petr X Odesláno 27. leden 2006 Autor Odesláno 27. leden 2006 To bejvaly casy, kdyz stal plyn jeste 8,90Kc. A pak se dlouho pohyboval kolem 9,90Kc. To bylo jeste pred 2 lety. Jsem tankoval vzdycky v Brne za 9,80Kc. Citovat
Péťa Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Ja jezdil na LPG uz v r. 1994 :-) V Polsku byl tesne pod 5,-- :D Citovat
Petr X Odesláno 27. leden 2006 Autor Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: Peta Ja jezdil na LPG uz v r. 1994 :-) V Polsku byl tesne pod 5,-- :D Poslednich 5 let se drzel porad kolem tech 9-10Kc. To az ted to jde tak rapidne nahoru. To uz neni koruna na kilometr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.