Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek, nevite nekdo, kde se da sehnat redukce na Holanďana? A kolik stoji?

Kolikrat prijedu nekam k pumpe a nemuzu vzit plyn, protoze nemaji redukci. Uz dlouho premyslim o tom, ze si koupim svoji, ale jeste jsem nikde nezjistoval, kde by se dala sehnat.

Odesláno
Původně zaslal: Petr X

U kterych pump nemeli redukci? To se mi nestalo ani v roce 1995, natoz ted. Dokonce i v Polsku je vzdycky meli...

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Petr X

U kterych pump nemeli redukci? To se mi nestalo ani v roce 1995, natoz ted. Dokonce i v Polsku je vzdycky meli...

Budes se divit, ale nejvetsi problem mam vzdycky kdyz jedu do Prahy. Kdyz v Jicine nenatankuju, tak je to zly. Prvni pumpa je pred Boleslavi (ted presne nevim, v jaky vesnici), tam maji vetsinou nebo dost casto LPG mimo provoz. Pak kdyz vjedes z MB na dalnici, tak jedina pumpa je az JET (posledni pred sjezdem na Cernej Most). A tam kdyz nevezmes plyn, tak bud nekde v centru Prahy, a to se mi moc hledat nechtelo. No a kdyz jedes z jizni spojky zpatky na Boleslav, tak pri sjezdu na Cernej Most smerem od Prahy je pumpa (uz nevim, ktera), a tam redukci nemaji. A pak uz je jenom jedna, a to presne naproti te Jetce, co jsem jmenoval jako posledni pred Prahou. A tam redukci taky nemaji. Takze bud v Jicine nebo na te JETce nebo nekde v centru Prahy, jinak to je fakt bida.

[upravil dne 24.1.06 Petr X]

Odesláno

Ještě že v Praze netankuju, eště se mi nestalo, aby jí někde neměli - v Plzni, v Brně ani v Prostějově..BTW nevíte někdo, proč je plyn teď tak drahej???

Odesláno

V Hronove zatim drzi 15.30 a to jsem tam videl cisternu a ani potom nezdrazili :D

Na zimu vzdycky zdrazi. Nepamatujete si nekdo, kolik stal LPG loni v lednu? Myslim, ze to bylo podobne.

Odesláno

V Hronove zatim drzi 15.30 a to jsem tam videl cisternu a ani potom nezdrazili :D

Na zimu vzdycky zdrazi. Nepamatujete si nekdo, kolik stal LPG loni v lednu? Myslim, ze to bylo podobne.

Koukal jsem na lpg.cernosice.cz a podle nich to lonskou zimu bylo neco malo nad 15,--

Odesláno

To bejvaly casy, kdyz stal plyn jeste 8,90Kc. A pak se dlouho pohyboval kolem 9,90Kc. To bylo jeste pred 2 lety. Jsem tankoval vzdycky v Brne za 9,80Kc.

Odesláno

Ja jezdil na LPG uz v r. 1994 :-) V Polsku byl tesne pod 5,-- :D :D

Poslednich 5 let se drzel porad kolem tech 9-10Kc. To az ted to jde tak rapidne nahoru. To uz neni koruna na kilometr :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...