Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak auto je v cajku. Byl to porod, ale konečně je to za mnou. Jízda je teď naprosto komfortní. Mám ještě jako druhé auto BMW ale ani v něm není tak příjemná jízda po nerovnostech jako teď v Peugeotu :) Jediné co je ještě třeba dodělat tak jsou čidla ABS a vyměnit napínací kladku (píská). Zjistil jsem že nové mají delší kolíček a ten brání uplnému zasunutí do bubnu. Jedno vrátím, ale druhé jsem stačil ošmirglovat aby vešlo do nápravy tak to si musím nechat. Kdyby ho někdo potřeboval dejte vědět, pustím ho za rozumný peníz. Je od výrobce DelphiIMG_20171105_160808.thumb.jpg.23b7d2d1bfea916f5e9690d63e9a4ae2.jpg

Odesláno

Myslíš? Mě se to zdá o dost delší. A ani nevím jakou vzdálenost má čidlo mít od toho ozubeného věnce na náboji. Kdosi mě už i radil ať tu tyčinku co je navíc uřiznu ale nevím. Aby to nemělo vliv na funkci

Odesláno
před 20 hodinami, pavel1980 napsal:

....uřiznu....

To opravdu nedělej! Kdybych to dělal já, tak bych zkusil vůli "tloušťky kreditky" mezi koncem čidla a kotoučem ABS, pak bych si odměřil mezeru a podle toho zvolil tloušťku "podkladku".... Ale netuším, jaké máš "nářaďové" možnosti....

Odesláno

Chlapi, díky za rady, ale vyřešil jsem to nejjednodušší cestou. Objednal jsem správné čidla. Už nemám chuť na nějaké experimentování. Všechny opravy na autě dělám před barákem na silnici a už jsem si užil vítru a zimy dost s tou nápravou. Kdyby bylo léto, je to o něčem jiném. Jen se ještě zeptám. Teď když jezdím bez čidel, tak samozřejmě svítí kontrolka. Zhasne to když čidla vyměním nebo se bude muset chyba smáznout?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pokud by to někoho zajímalo jak je to s tou kontrolkou ABS po výměně čidel tak asi tak. Univerzální diag Delphi chybu vůbec neobjevila, odpojení baterky nepomohlo a nakonec kontrolka zhasnula sama po ujetí asi 500m

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...