rondob Odesláno 9. říjen 2017 Odesláno 9. říjen 2017 Ahojte, prosím vás odkiaľ dostanem plus pol niekde v oblasti spolujazdcových kolien v P406? Mal som tam starú hf sadu na telefón a ostal tam držiak tak by sa mi tam hodil kilometer a zásuvka na usb dalo by sa z ventilátora? Ale mám pocit že ide až po naštartovaní.... niečo po otočení kľúča do 1 polohy..... Prosím poraďte Citovat
krtek 2 Odesláno 10. říjen 2017 Odesláno 10. říjen 2017 (upraveno) vezmes z poistkovej skrinky ,zober skusacku a meraj kedy tam je a kedy neni 12 volt nepametam presne ale idu tam tri hrube kable kde je 12 volt poloha kluca 1-2 ,2-3 , 3 tusim na ventilator ide 12volt 2 aj po nastartovani pisem chce to zmerat otazka 5-tich minut teraz som si spomenul na ventilatore (na poistkovke ten hruby cerveny alebo cierny kabel ten na samom vrchu) je na nom 12 volt v polohe 2 pred aj po nastartovani dorabal som teplomer oleja a z toho som to napojil Upraveno 10. říjen 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
rondob Odesláno 10. říjen 2017 Autor Odesláno 10. říjen 2017 Ďakujem za rady, nakoniec som našiel krásnu kostru na pravej strane nad nohami spolujazdca. A plus som si natiahol z napájania autorádia. Lenže transmitter koli ktorému som to robil hučí lebo je blízko a voltmeter som mohol dať aj inam..... Tak to asi rozoberiem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.