Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 demontaz budiku

Recommended Posts

Odesláno

Poradte prosim, jak demontuji pristrojovou desku u peu. 406.(budiky). Vim , ze uz se to tady resilo, ale nenasel jsem zadny navod na demontaz budiku z palubky. Nerad bych neco znicil:myslim.Diky

Odesláno

Když si vycvakne ty pohyblivý části výdechů tak se to vydělává líp. Pak to vzít za krajní díry po výdechách a táhnout k sobě a zároveň malinko nahoru. Samozřejmostí je volant vytáhnout co nejvíc dopředu a sklonit dolů. ;)

[upravil dne 23/1/06 Dave_k]

Odesláno

Dave: Nevim, kterej kus mam kam psat? Navod je na strankach na uvedenem linku a to, jestli tam fotky uz jsou nebo ne, to jsem nezkoumal... Predpokladal jsem, ze tu aspon neco funguje, na problem jsme upozornovali pred ctvrt rokem...

Odesláno

Poslední dobou na klubovejch stránkách jaksi všechno nějak dlouho trvá. :myslim

Tak tam přihoď alespoň do pokecu kde ty fotky jsou. Na tom linku co tam uvádíš nic není.

Odesláno
Už jsem jednou napsal:

Fotky byly i na http://budiky.hotentot.net... ale pak jsem je omylem smazal. Mám je doma, jen by to chtělo mi to někdy večer připomenout a já je nahodím aspoň k sobě:papa

Když mi to někdo večer připomene, tak ten link, co tam je, obnovím.:roll

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Už jsem jednou napsal:

Fotky byly i na http://budiky.hotentot.net... ale pak jsem je omylem smazal. Mám je doma, jen by to chtělo mi to někdy večer připomenout a já je nahodím aspoň k sobě:papa

Když mi to někdo večer připomene, tak ten link, co tam je, obnovím.:roll

Sorry, ale v dnešní době komunikací aby Ti někdo pořád něco připomínal.... :roll

Jak koukám mobila máš a funkci \"upomínky\" určitě taky má. Jak to zkombinovat si už snad domyslíš sám. ;):P

P.S. Mě to je šumafuk. Já vím jak to rozebrat, ale už vidím jak nějakej nováček tápe kde, co a jak. O to mi jde. Aby případný doplňující linky fungovaly. Pak je v tom ještě větší bordel. :bojim:bojim

Odesláno
P.S. Mě to je šumafuk. Já vím jak to rozebrat, ale už vidím jak nějakej nováček tápe kde, co a jak. O to mi jde. Aby případný doplňující linky fungovaly. Pak je v tom ještě větší bordel. :bojim:bojim

Nezlob se, ale tvoje reakce mi prisly nejak moc podrazdeny. Snazim se pomoct, nebyl jsem nekolik dni doma u svyho PC a tim padem i tech dat, jinak bych to tam dal rovnou.

Ted je obnovenej aspon link, kterej jsem uvedl v diskusi pod clankem a je hned na prvnim miste. To, ze fotky nejsou na zdejsim serveru, neni moje vina a i kdyz jsem na to upozornoval (i s tim, ze bych je poslal znova), nedockal jsem se prakticky zadny reakce nez ze \"se to udela\" - asi samo, kdyz uz se ctvrt roku nic nedeje.

Ale nechci nijak obvinovat kohokoliv z vedeni, takova vec se proste stava, fotky uz vystaveny na webu jsou a o to tu jde predevsim.

Takze fotky jsou na obnovenem linku: http://budiky.hotentot.net

Odesláno

Nezlob se, ale tvoje reakce mi prisly nejak moc podrazdeny. Snazim se pomoct, nebyl jsem nekolik dni doma u svyho PC a tim padem i tech dat, jinak bych to tam dal rovnou.

Ted je obnovenej aspon link, kterej jsem uvedl v diskusi pod clankem a je hned na prvnim miste. To, ze fotky nejsou na zdejsim serveru, neni moje vina a i kdyz jsem na to upozornoval (i s tim, ze bych je poslal znova), nedockal jsem se prakticky zadny reakce nez ze \"se to udela\" - asi samo, kdyz uz se ctvrt roku nic nedeje.

Ale nechci nijak obvinovat kohokoliv z vedeni, takova vec se proste stava, fotky uz vystaveny na webu jsou a o to tu jde predevsim.

Takze fotky jsou na obnovenem linku: http://budiky.hotentot.net

Pěkný autíčko:D:Dses musel pochlubit co(ty fotky z venku)máš to pěkně naleštěný:D:D:D

Odesláno

Chuck: To souvisí s prvníma bodama - najít na zahradě správného Peugeota:papa:super

Tak vtom případě to beru:D:D

Ale musel ses pochlubit,musel,musel, musel, musel, :D:D:D:D

Odesláno

Tak to promiň jestli to tak vyznělo. Prostě mi přijde divný posílat link na něco co není kompletní a alespoň na to neupozornit. :papa

Odesláno

No dejme tomu ze ted je to \"s komplikacema\" kompletni :) Je skoda, ze ten clanek uz pres ctvrt roku nikdo neopravil, kdybych k tomu mel pristup, tak bych tomu jeden vecer s klidem venoval. Bohuzel to udelat nemuzu...

EDIT: Jeste k tomu puvodnimu linku na klubovy stranky, ja ho mam ulozeny a proste ho jenom posilam, driv to normalne fungovalo, pak prestalo. Zabyvali jsme se tim na foru a myslel jsem, ze se to uz vyresilo. Evidentne ne, takze se po reseni poptavam v sekci Club...

[upravil dne 24.1.06 Fx]

Odesláno

No dejme tomu ze ted je to \"s komplikacema\" kompletni :) Je skoda, ze ten clanek uz pres ctvrt roku nikdo neopravil, kdybych k tomu mel pristup, tak bych tomu jeden vecer s klidem venoval. Bohuzel to udelat nemuzu...

Nevím jestli ti přišla zpráva na U2u blne mi net ,ty fotky mi pošli na mejl:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...