Pinďa Odesláno 22. leden 2006 Autor Odesláno 22. leden 2006 Původně zaslal: Ráďa no myslím,že sraz byl na poslední chvíli.Dnes bych už nejel,mrzne jak v Moskvě a je náledí jak hrom.Ta cesta po tom včerejším dešti musí být jeden led. No máš pravdu dnes by to bylo hodně veselejší. A hlavně by jsme hodně vymrzli i my. Citovat
lexa Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 A kde ty fotky najdu! Přesný návod, jinak jsem GOGO!:myslim:papa Kolegovi teď dokonce přimrzla nafta a objevil se v ní parafín. Musel jsem za ním dojet a rozmrazit(rozpustit solventní naftou. Stačila trocha s metanolem do nádrže a už zase jezdí. Já zatím jezdím, i když jsem tam taky přidal 2 dcl. Přeji dobré ranní starty. Citovat
Marda106 Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 Původně zaslal: lexa A kde ty fotky najdu! Přesný návod, jinak jsem GOGO!:myslim:papa Kolegovi teď dokonce přimrzla nafta a objevil se v ní parafín. Musel jsem za ním dojet a rozmrazit(rozpustit solventní naftou. Stačila trocha s metanolem do nádrže a už zase jezdí. Já zatím jezdím, i když jsem tam taky přidal 2 dcl. Přeji dobré ranní starty. Navod mas tady jak to stahnout z FTP ty fotky a zima je des a tobe taky preji dobre rani starty zaacina nam prituhovat uz je aspon -22°C Citovat
Guest ZILA Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 pc- kaput, jak bude fungovat tak budou i fotky z akce. ale bylo super:super Citovat
Hamrbac Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 sraz byl super ale dneska bych tam nejel:grr. došel mi benzín a čekal jsem při -13C v autě 38minut na bráchu:bojim. došel mi proto že jsem na sraz bral za 300:mrk a ujel jsem asi 77 km to je 13,6 :myslimna 100. slušné ne?????????? na 1,4 Citovat
Hamrbac Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 jo a zamrzl mi chladič a topení,protože jsem to měl na -15C Citovat
Medvěd Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 Původně zaslal: Hamrbac . došel mi proto že jsem na sraz bral za 300:mrk a ujel jsem asi 77 km to je 13,6 :myslimna 100. slušné ne?????????? na 1,4 No ona ta spotřeba ani nemusela být tak šílená, pokud nepoužíváš nějaký ty nemrznoucí přísady do benzínu a často dotankováš výše popsaným stylem (cmrndnu tam za 300), tak se Ti mohlo stát, že se Ti ta kapka benálu smísila s vodou, která se usazuje na dně nádrže, vzniklá směs v mrazu pochopitelně zamrzla a na led ještě soudruzi ve Francii motor nevymysleli. Citovat
Ráďa Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 co se divíš spotřebě?Honit káru dokola po parkovišti,snažit se dohonit4x4,pořád hrabat a pak se zahrabat(nemyslím konkrétně tebe:D) tam se na spotřebu nehrálo. Citovat
lexa Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Jasně, že nehrálo to bychom ani nedojeli, já jsem to moc nepoznal a domů v pohodě dojel, i když mi pěkně házely kola obalené sněhem. Včera večer jsem ještě v -18 nastartoval a opravil kolegovi zamrzlou naftu, dnes ráno při -24 jsem však už nenatočil, baterka neměla sílu. A kolega taky ne.:myslim:mrk:mrk:papa Citovat
barenst Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Panove ta spotreba je normalni ja v tech zimnich podminkach tak kolem 14l . A ty ranni starty to je taky desne. Ale bylo fajn a kdyby se to melo opakovat tak prijedu i v takovych mrazech . Citovat
Pinďa Odesláno 23. leden 2006 Autor Odesláno 23. leden 2006 Původně zaslal: Hamrbac sraz byl super ale dneska bych tam nejel:grr. došel mi benzín a čekal jsem při -13C v autě 38minut na bráchu:bojim. došel mi proto že jsem na sraz bral za 300:mrk a ujel jsem asi 77 km to je 13,6 :myslimna 100. slušné ne?????????? na 1,4 No jo, ale uvědom si jak jsme tam dlouho byli a kolik jsi ujel koleček (a nejen ty). Citovat
lexa Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Opravuju, že ráno bylo na teploměru v druhém patře -22, ale v autě jak jsem zjistil -27. Citovat
Guest ZILA Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 CHci hlavne podekovat tomuto panovi bez ktoreho by to nešlo uskutečnit toto baječne odpoledne taky chci podekovat teto dvojici ktera nad všim bdela tak a je to bolo to super ps snažila se aj udržba trate jo je to on Rada a dalšie fotky su ----> TU <---- [upravil dne 23/1/06 ZILA] [upravil dne 23/1/06 ZILA] Citovat
Dave_k Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Koukám že jste si tam pěkně zařádili. :super:super Citovat
lexa Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Plně se připojuji k ZILOVI, bez těchto obětavých lidiček, kteří mrzli nebo se potili při odhazování- viz údržba trati, bychom si neužili tolik srandy, a mechanici, kteří pomáhali vyproš?ovat zabořené auta zaslouží taky pochvalu. Srazík byl super a byla sranda.:papa Citovat
barenst Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Taky se pripojuji , proste organizace na vybornou . Citovat
Marda106 Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Presne tak sraz byl paradni diky poradatelum a vsem co prijely a ze sme si udelaly krasnej vikendovej den.. Atedka diky ZILOVI za dalsi fotky... Citovat
Pinďa Odesláno 23. leden 2006 Autor Odesláno 23. leden 2006 ZILA: No jo zase byl v praci (skoro jako)!!!!!!! [upravil dne 23/1/06 Pinďa] Citovat
ERIKA Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Ze zbytku peněz jsi příště S Pinďou koupíme flašku ruma. Nebudeme tam mrznou jak eskymáci na Severní pólu / severní moravě /:mrk PS: Jestli se Vám to nelíbí, tak přístě bude startovné placak rumu . :aut Citovat
lexa Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 2 ERIKA: ode mě to máš povolené, běž si ho koupit hned, a? do příštího srazu nezmrzneš a s tím startovným na příště taky souhlasím. A když každý doveze placana aspoň s váma dvěma bude sranda- myslím Pinďu a tebe. jsem zvědav co budeme dělat se zahřátým Pinďou?!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.