Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ráďa

no myslím,že sraz byl na poslední chvíli.Dnes bych už nejel,mrzne jak v Moskvě a je náledí jak hrom.Ta cesta po tom včerejším dešti musí být jeden led.

No máš pravdu dnes by to bylo hodně veselejší. :myslim

A hlavně by jsme hodně vymrzli i my. :D:P:D

Odesláno

A kde ty fotky najdu! Přesný návod, jinak jsem GOGO!:myslim:myslim:papa

Kolegovi teď dokonce přimrzla nafta a objevil se v ní parafín. Musel jsem za ním dojet a rozmrazit(rozpustit solventní naftou. Stačila trocha s metanolem do nádrže a už zase jezdí. Já zatím jezdím, i když jsem tam taky přidal 2 dcl. Přeji dobré ranní starty.:roker:papa

Odesláno
Původně zaslal: lexa

A kde ty fotky najdu! Přesný návod, jinak jsem GOGO!:myslim:myslim:papa

Kolegovi teď dokonce přimrzla nafta a objevil se v ní parafín. Musel jsem za ním dojet a rozmrazit(rozpustit solventní naftou. Stačila trocha s metanolem do nádrže a už zase jezdí. Já zatím jezdím, i když jsem tam taky přidal 2 dcl. Přeji dobré ranní starty.:roker:papa

Navod mas tady jak to stahnout z FTP ty fotky a zima je des a tobe taky preji dobre rani starty zaacina nam prituhovat uz je aspon -22°C

Odesláno

pc- kaput, jak bude fungovat tak budou i fotky z akce. ale bylo super:super

Odesláno

sraz byl super :D ale dneska bych tam nejel:grr. došel mi benzín a čekal jsem při -13C v autě 38minut na bráchu:bojim. došel mi proto že jsem na sraz bral za 300:mrk a ujel jsem asi 77 km to je 13,6 :myslimna 100. slušné ne?????????? na 1,4

Odesláno
Původně zaslal: Hamrbac

. došel mi proto že jsem na sraz bral za 300:mrk a ujel jsem asi 77 km to je 13,6 :myslimna 100. slušné ne?????????? na 1,4

No ona ta spotřeba ani nemusela být tak šílená, pokud nepoužíváš nějaký ty nemrznoucí přísady do benzínu a často dotankováš výše popsaným stylem (cmrndnu tam za 300), tak se Ti mohlo stát, že se Ti ta kapka benálu smísila s vodou, která se usazuje na dně nádrže, vzniklá směs v mrazu pochopitelně zamrzla a na led ještě soudruzi ve Francii motor nevymysleli.

Odesláno

co se divíš spotřebě?Honit káru dokola po parkovišti,snažit se dohonit4x4,pořád hrabat a pak se zahrabat(nemyslím konkrétně tebe:D) tam se na spotřebu nehrálo.:papa

Odesláno

Jasně, že nehrálo to bychom ani nedojeli, já jsem to moc nepoznal a domů v pohodě dojel, i když mi pěkně házely kola obalené sněhem. Včera večer jsem ještě v -18 nastartoval a opravil kolegovi zamrzlou naftu, dnes ráno při -24 jsem však už nenatočil, baterka neměla sílu. A kolega taky ne.:myslim:myslim:mrk:mrk:papa

Odesláno

Panove ta spotreba je normalni ja v tech zimnich podminkach tak kolem 14l .

A ty ranni starty to je taky desne.

Ale bylo fajn a kdyby se to melo opakovat tak prijedu i v takovych mrazech .

Odesláno
Původně zaslal: Hamrbac

sraz byl super :D ale dneska bych tam nejel:grr. došel mi benzín a čekal jsem při -13C v autě 38minut na bráchu:bojim. došel mi proto že jsem na sraz bral za 300:mrk a ujel jsem asi 77 km to je 13,6 :myslimna 100. slušné ne?????????? na 1,4

No jo, ale uvědom si jak jsme tam dlouho byli a kolik jsi ujel koleček (a nejen ty). :aut:P:aut

Odesláno

CHci hlavne podekovat tomuto panovi bez ktoreho by to nešlo uskutečnit toto baječne odpoledne

Sn%C3%ADmek%20039.jpg

taky chci podekovat teto dvojici ktera nad všim bdela

Sn%C3%ADmek%20069.jpg

tak a je to bolo to super :super

ps snažila se aj udržba trate

Sn%C3%ADmek%20049.jpg

12.bmp

jo je to on Rada :D

a dalšie fotky su ----> TU <----

[upravil dne 23/1/06 ZILA]

[upravil dne 23/1/06 ZILA]

Odesláno

Plně se připojuji k ZILOVI, bez těchto obětavých lidiček, kteří mrzli nebo se potili při odhazování- viz údržba trati, bychom si neužili tolik srandy, a mechanici, kteří pomáhali vyproš?ovat zabořené auta zaslouží taky pochvalu. Srazík byl super a byla sranda.:o:D:papa

Odesláno

Ze zbytku peněz jsi příště S Pinďou koupíme flašku ruma. Nebudeme tam mrznou jak eskymáci na Severní pólu / severní moravě /:mrk

PS: Jestli se Vám to nelíbí, tak přístě bude startovné placak rumu . :D:aut

Odesláno

2 ERIKA: ode mě to máš povolené, běž si ho koupit hned, a? do příštího srazu nezmrzneš a s tím startovným na příště taky souhlasím. A když každý doveze placana aspoň s váma dvěma bude sranda- myslím Pinďu a tebe. jsem zvědav co budeme dělat se zahřátým Pinďou?!!:myslim:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...