Pája Rybišár Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 Ahoj lidi,mám 405SRI(1,9DFZ) a nefunguje mmi ukazatel výšky hladiny oleje v motoru:grr.Ještě jsem se na to nedíval,protože nebyl čas(a není ani teď),tak vás prosím o něakou radu co stím. Mylím si zě tlakovej snímač je pod rozdělovačem-vedou tam trubky s olejem.Vím že to muže bejt tlakovej snímač a nebo někde v elektrice.Jestli ma někdo s timhle zkušenost tak pls:super napište! Citovat
Pája Rybišár Odesláno 20. leden 2006 Autor Odesláno 20. leden 2006 Díky já si to taky myslím,protože když kouknu na olej a filtr-kterej nebyl asi tak 5let měněnej tak se mi zvedá kufr!! Ten předchozí majitel byl strašný hovado na to auto,tak to ted všechno daváme dokupy!! Hned zejtra se na to podívám!!A toho tvýho motoru mi je líto. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 20. leden 2006 Autor Odesláno 20. leden 2006 Hele co to? mě někdo odpovědel a teď to tam není!!!!!!: Citovat
P607Olda Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 O ukazateli oleje mi ani nemluv. Na všech autech ve firmě to ukazuje divně. Na Kangoo nám ukazoval \"oil OK\" a v motoru sucho (117 000 km). Koncesionář navrhoval výměnu motoru za 93 t, řešil jsem to motorem z vrakáče za 15 t. Zašpiněné čidlo. Je to prý na principu ohřevu odporového drátu a měření jeho odporu. Ukazuje jen před startem. Už je to tady... (patří to o dva příspěvky nahoru) [upravil dne 20.1.06 P607Olda] [upravil dne 21.1.06 P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 Omlouvám, se, jsem to chvíli smazal, protože jsem si nebyl jistej tím principem. To co mi v Renaultu ukázali, byl jen takový špinavý klacek. Pak mi došlo, že mi to v Peugeotu ukazovali čisté. Citovat
barenst Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 me to taky u 405 nefunguje , ale u 406 je to v poho zatim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.