Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi,mám 405SRI(1,9DFZ) a nefunguje mmi ukazatel výšky hladiny oleje v motoru:grr.Ještě jsem se na to nedíval,protože nebyl čas(a není ani teď),tak vás prosím o něakou radu co stím.:myslim Mylím si zě tlakovej snímač je pod rozdělovačem-vedou tam trubky s olejem.Vím že to muže bejt tlakovej snímač a nebo někde v elektrice.Jestli ma někdo s timhle zkušenost tak pls:super napište!:papa

Odesláno

Díky já si to taky myslím,protože když kouknu na olej a filtr-kterej nebyl asi tak 5let měněnej tak se mi zvedá kufr!!:( Ten předchozí majitel byl strašný hovado na to auto,tak to ted všechno daváme dokupy!!:super Hned zejtra se na to podívám!!A toho tvýho motoru mi je líto.:papa

Odesláno

O ukazateli oleje mi ani nemluv. Na všech autech ve firmě to ukazuje divně.

Na Kangoo nám ukazoval \"oil OK\" a v motoru sucho (117 000 km). Koncesionář navrhoval výměnu motoru za 93 t, řešil jsem to motorem z vrakáče za 15 t.

Zašpiněné čidlo.

Je to prý na principu ohřevu odporového drátu a měření jeho odporu. Ukazuje jen před startem.

Už je to tady...:papa (patří to o dva příspěvky nahoru)

[upravil dne 20.1.06 P607Olda]

[upravil dne 21.1.06 P607Olda]

Odesláno

Omlouvám, se, jsem to chvíli smazal, protože jsem si nebyl jistej tím principem. To co mi v Renaultu ukázali, byl jen takový špinavý klacek.

Pak mi došlo, že mi to v Peugeotu ukazovali čisté.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...