Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výmena oleja v automatickej prevodovke 407 coupé

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar,

chystam sa vymenit olej v automatickej prevodovke Peugeot 407 coupe 2.7 HDI. Vie mi niekto poradit ci je v prevodovke aj filter pripadne ci je filter sucastou olejovej vane? Volal som do peugeotu a odpoved znela, ze je filter pravdepodobne sucastou olejovej vane, kedze samostatny filter nevedel v systeme najst.

Dik za odpoved.

Odesláno

Žádná olejová vana tam není....a filtr je ale uvnitř po kompletním rozebrání převodovky...... filtr se čistí tak že se proplachuje speciální plničkou oleje napojenou místo výměníku olej/voda.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Takže toto z prevodovky vytieklo. Čierny olej. Olej som vymenil, pojazdil cca 250km a dnes som olej menil znova. Prevodovka radi dobre

20170915_095330.jpg

Upraveno uživatelem Igor010
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Ahojte ja mam tiež 407 coupe a chystám sa vymeniť olej v prevodovke trocha mi to trhá ale som celkom laik v takýchto veciach. Poraďte mi prosím aký olej mam kúpiť, koľko, a ako by sa to malo meniť kedže v servise zvolia im vyhovujúci spôsob tak aby som vedel ďakujem 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...