Cat Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 Zdravím. Mám 307 2.0 HDI 66kw r.v. 2003 Před týdnem jsem ho nenastartoval, vůbec nereagoval na startování. Nechal jsem se roztáhnout a týden to bylo v pohodě. Po týdnu jsem jel ráno do práce, tak se rozsvítílo dobíjení. Zastavil jsem abych se podíval jestli nespadl řemen a už jsem ho nenastartoval, zase to nereagovalo. Po roztáhnutí to dobíjelo asi 1km, pak se to znova rozsvítilo a nedobíjí a nechce startovat. Baterie je nová a nabitá. Kde hledat chybu? Děkuji za info. Citovat
Cat Odesláno 29. srpen 2017 Autor Odesláno 29. srpen 2017 To mě taky napadlo, ale je mi záhadou proč to nechce startovat. Citovat
krtek 2 Odesláno 29. srpen 2017 Odesláno 29. srpen 2017 (upraveno) skontroluj kostru motoru ked to vypadne ze nebude starter reagovat vezmi merak nastav na nom rozsah 20volt jeden hrot na minus pol baterky druhy na kovove viko motoru a nech ti niekto otoci klucik do polohy start ak ti tam ukaze 6-12volt kostra je spatna alebo ten kostriaci kabel fyzicky skontroluj ,hlavne ocka Upraveno 29. srpen 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Cat Odesláno 17. září 2017 Autor Odesláno 17. září 2017 (upraveno) Uhlíky v alternátoru vyměněny, auto jezdilo v pohodě 2 týdny. Po víkendu na chalupě se chystám jet domů a zase nestartuje. Nechám se roztáhnout. Během cesty cca 90km se mi tak 10x rozsvítí dobíjení a vyskočí hláška že to nedobíjí. Za jízdy vypnu a zapnu zapalování a zas to dobíjí a pořád dokola. Zkoušel jsem během jízdy i startovat a nic. Přijedu domů, odpojím vozík zaparkuju a pokus. Auto startuje. Hmm 5x za sebou a auto startuje. Jsem z toho magor co to dělá. Upraveno 17. září 2017 uživatelem Cat Citovat
Cat Odesláno 18. září 2017 Autor Odesláno 18. září 2017 K tomu měření jsem se nedostal. Když auto jede a startuje, tak nic nezměřím. Pokud začne blbnout, tak jsem v autě sám a dost ve stresu že nedojedu domů, nebo do práce. Dnes preventivně kontrola kostry. Dotažené na býka, přesto jsem to vše povolil očistil kartáčem, nastříkal na to sprej na kontakty., Na převodovce to bylo malinko zoxidované ten hliník ale dorvané to bylo fest, tak jsem zvědav. Citovat
Cat Odesláno 18. září 2017 Autor Odesláno 18. září 2017 Na baterce je to v pohodě, mám jí novou, ale preventivně jsem je postříkal tím sprejem a i svorky. Teď se děj vůle Peugeota. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.