panzerflus Odesláno 27. srpen 2017 Odesláno 27. srpen 2017 zdravím...nevíte někdo které PINy v této páčce zapínají přední mlhovky? díky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. srpen 2017 Odesláno 27. srpen 2017 (upraveno) ten velky pozice 4B (na puvodni pacce tam neni ani pin) Upraveno 27. srpen 2017 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
panzerflus Odesláno 27. srpen 2017 Autor Odesláno 27. srpen 2017 hergot ty jsi všude :-D :-D původní páčku už bohužel nemám která z nich to je? díky a ještě kdyby jsi mi řekl který z pinu zde slouží jako napětí? protože aby to fungovalo musí to mít trvalé napětí a pak to spíná určité obvody pokud tomu správně rozumím... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. srpen 2017 Odesláno 27. srpen 2017 napeti tam ale mas - prece na obrysovky - klakson - svetelnou houkacku Citovat
panzerflus Odesláno 28. srpen 2017 Autor Odesláno 28. srpen 2017 tak zapojeno ale byl to jiny PIN...byl to o 2 piny níž ale i tak díky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 no uprimne koukal sem na svoje kabely z auta - je mozne ze sem si spletl strany (asi 8 vinnych striku taky) proste tam chybel kabel a u me packy chybel i PIN Citovat
panzerflus Odesláno 28. srpen 2017 Autor Odesláno 28. srpen 2017 v pohodě...mas pravdu byla to jediná neobsazena pozice. Ale na pacce pin byl naštěstí,takže jem jen natáhl jeden kabel a uz to svítí. dikec Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 ja beru verzi packy bez predni mlhy jelikoz sem predelaval packy bez mlhy na mlhy (kvuli spatnym blinkrum) vedel sem ze tam prsote chybel panzerflus ohodnotil 1 Citovat
panzerflus Odesláno 29. srpen 2017 Autor Odesláno 29. srpen 2017 no...tak teď mi to hlava nebere...mlhy svítěj..to je ok..ale jakto že mi na ně nesvítí kontrolka? zkoušel jsem ji i vyměnit ale nesvítí. podle pinu v konektoru co jsem koukal by to mělo jet protože kabel do konektoru vede...ale jestli je někde jinde nezapojen to nemám tušení...nevěděl bys? Citovat
krtek 2 Odesláno 29. srpen 2017 Odesláno 29. srpen 2017 (upraveno) podla schemy je len kontrolka na zadnu hmlovku v budikach ale podlamanualu tam je cize pravdepodobne ten kabel od kontrolky konci niekde v gulatom konektore pod volantom treba ho najst a pripojit na relatko prednych hmloviek na pin 5B Upraveno 29. srpen 2017 uživatelem krtek 2 Havlicek.Lukas a panzerflus ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.