Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, proplachoval jsem  vyměněný motor KFX 1.4 cistou destilkou a ujel cca 100 km krasne chladil,  rucka teplomeru rovne uprostred porád, po nalití smesi modré 1 ku 1 se zahrívá - je to tím ze tato smes hure odvati teplo nebo blbe odvzusneno?? diky

Odesláno (upraveno)

Ještě prohlédni chladič, většinou bývá nahoře také odvzdušnění po pravé ruce, když koukáš zepředu.... chladič odvzdušňuju jako první, potom domek termostatu a nakonec hadici topení. Ale to záleží na konkrétním autě, na 106 a 806 to tak funguje....

Začal jsem mít dojem, že tvoje anabáze s vrtulí čerpadla byla zbytečná a měla jinou příčinu.... :roker

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

a kdy se má zavrít víčko chladiče při odvzdušnění? udělal jsem přípravek nádobku na chladič z PEt lahve a v okamziku kdy sepne ventilátor jdou bublinky-voda vaří...? Pokud to pak zadelám tak díky tomu bude z bublinek v chladicím okruhu vzduch.....? Nebo netěsní víčko chladiče-voda pak před bodem varu dělá bublinky a zavzdušní se to....?

Odesláno

Ta PETka dejme tomu.... ale za studena.... nech vybublat chladič (ten odvzdušňovák), nech vybublat těleso termostatu a pak topení.... pak to všechno zavři, včetně víčka chladiče a nastartuj... po určité době (až se to trochu ohřeje a bude v soustavě tlak) tak už jenom odfoukni těleso termostatu a topení.... pokud máš v pořádku víčko chladiče, tak by to mělo klapout....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...