peugeotpartner Odesláno 12. srpen 2017 Odesláno 12. srpen 2017 ahoj, proplachoval jsem vyměněný motor KFX 1.4 cistou destilkou a ujel cca 100 km krasne chladil, rucka teplomeru rovne uprostred porád, po nalití smesi modré 1 ku 1 se zahrívá - je to tím ze tato smes hure odvati teplo nebo blbe odvzusneno?? diky Citovat
ozzy56 Odesláno 13. srpen 2017 Odesláno 13. srpen 2017 odvzdušni i topení, chladící směsí to určitě není Citovat
peugeotpartner Odesláno 13. srpen 2017 Autor Odesláno 13. srpen 2017 odvzdusnení - sroubek u termostatu a plastová maticka na přírube topení, pokud by tam nekde zustal vzduch tak se casem neodstraní? Máte na to nějaký figl?diky Citovat
Hafity Odesláno 13. srpen 2017 Odesláno 13. srpen 2017 (upraveno) Ještě prohlédni chladič, většinou bývá nahoře také odvzdušnění po pravé ruce, když koukáš zepředu.... chladič odvzdušňuju jako první, potom domek termostatu a nakonec hadici topení. Ale to záleží na konkrétním autě, na 106 a 806 to tak funguje.... Začal jsem mít dojem, že tvoje anabáze s vrtulí čerpadla byla zbytečná a měla jinou příčinu.... Upraveno 13. srpen 2017 uživatelem Hafity Citovat
peugeotpartner Odesláno 13. srpen 2017 Autor Odesláno 13. srpen 2017 a kdy se má zavrít víčko chladiče při odvzdušnění? udělal jsem přípravek nádobku na chladič z PEt lahve a v okamziku kdy sepne ventilátor jdou bublinky-voda vaří...? Pokud to pak zadelám tak díky tomu bude z bublinek v chladicím okruhu vzduch.....? Nebo netěsní víčko chladiče-voda pak před bodem varu dělá bublinky a zavzdušní se to....? Citovat
Hafity Odesláno 13. srpen 2017 Odesláno 13. srpen 2017 Ta PETka dejme tomu.... ale za studena.... nech vybublat chladič (ten odvzdušňovák), nech vybublat těleso termostatu a pak topení.... pak to všechno zavři, včetně víčka chladiče a nastartuj... po určité době (až se to trochu ohřeje a bude v soustavě tlak) tak už jenom odfoukni těleso termostatu a topení.... pokud máš v pořádku víčko chladiče, tak by to mělo klapout.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.