Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no chlapi, ten zlučovač mi moc  nepomohol, keĎ mám naladené rádio a je slabší signál buĎ seká stanica alebo preladí na iné rádio  ako keby malo nájsť lepšiu frekvenciu tej stanice..... ak máte riešenie sem sním :):):)

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno
V 25. 2. 2018 at 20:35, Pipo44 napsal:

no chlapi, ten zlučovač mi moc  nepomohol, keĎ mám naladené rádio a je slabší signál buĎ seká stanica alebo preladí na iné rádio  ako keby malo nájsť lepšiu frekvenciu tej stanice..... ak máte riešenie sem sním :):):)

mam ten isty problem na WinCE radie, od jeho namontovania. a teraz sa to zhorsilo uplne. neviem ci tam nieco neodislo. nie som moc "elektrikar" ale neexistuje nieco ako externy zosilovac signalu?

• O 5 týdnů později...
Odesláno

no právě hodně prodejců tam má buď one nebo double...ale jestli rikáš že double je to s velkou obrazovkou, tak to mají spatně...díky

Odesláno (upraveno)

2DIN (výška 10 cm) ti tam nevejde, jedině 1DIN, někteří prodejci ani neví co prodávají, to je trochu problém .......

rozměr DIN nemá nic společného s velikostí obrazovky!

Upraveno uživatelem jarda20
Odesláno

nemáš pravdu, jsou v prodeji modely pro Peugeot 508 v provedení 2DIN s odděleným displejem (u 508 je vždy oddělený displej, ale bedna 2DIN se nevejde z důvodu montáže)

Odesláno

jen na upřesnění, samotný otvor pro jednotku (po demontáži předního panelu) je rozměrově 2DIN, ale už nezbývá žádný prostor pro konektory (a je jich tam opravdu hodně)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...