HellY Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 Ahojte, mám otázku na ktorú som sa už snažil nájsť odpoveď aj na zahraničných fórach, žiaľ bez úspechu. Viete mi poradiť, či sa dá odstaviť alebo proste nejakým spôsobom obísť keyless entry? Problém je, že vždy keď idem umývať auto a kľúč mám vo vačku, pri silnom tlaku vody prechádzajúcim cez kľučku sa auto v podstate neustále otvára/zatvára. Preto by som to chcel na chvíľu vypnúť, kým auto umyjem, a následne to zase zapnúť. Je teda možnosť vypnutia keyless entry a následného zapnutia? Prípadne ako to riešite vy? Ďakujem Citovat
TomasARN Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 s takymto problemom som sa este nestretol, nerobi mi to. Obavam sa, ze to nijako nevypnes, jedine dat kluc dalej od vozidla Citovat
TommyC4 Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 Mám pre teba parádne riešenie! Nechaj kľúč v aute a nemáš žiadny problem. Citovat
patejrik Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 Stejný problém jsem řešil, když jsem auto umýval poprvé. Začal jsem nechávat klíč v autě a je klid. Akorát mám strach, že se mi jednou auto bude chtít pomstít, zamkne se a bude vyřešeno A druhá možnost je poslat s ním někoho na kafe anebo cigáro o kus dál. Citovat
TomasARN Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 Ovladac do auta a planzetu z kluca do vacku a ak sa aj zamkne a zblbne senzor, tak sa da odomknut Citovat
Přema Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 To mi dela i skoda yeti....ale nevim na co by mi byla planzeta kdyz na aute neni jediny zamek...... Citovat
TomasARN Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 neviem ako skoda, ale 508 zamok ma a v podstate som presveceny, ze aj skoda. Ak mas v kluci planzetu, tak zamok je na vodicovych dverach pod krytkou Citovat
MJSytic Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 Přesně tak Jinak při mytí nechávám taky klíč v autě. Žádnej stres Citovat
TomasARN Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 proste ten zamok tam musi byt, lebo ak sa stane nieco s elektronikou, tak ako sa dostat do auta ? Bud zavolat firmu alebo rozbit okno ? Citovat
Přema Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 Tam kde by mel byt klic je senzor na klice na zamykani..... nic tam neni Citovat
MJSytic Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 Senzory jsou na klice. Zámek je schovaný vedle pod krytkou. Nevěřím, že Yeti má jiný systém "kessy" než 3. Superb a Octavia Citovat
Přema Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 Co je pod krytkou netusim.....zatim sem to nepotreboval vedet.....omlouvam se za mystifikaci....opravdu na klice a na miste klice je jen cisty plast...co je pod tim netusim...jen mi to pri wapce dela to same..... Citovat
Kubiik Odesláno 2. listopad 2019 Odesláno 2. listopad 2019 taky se mi to stávalo tak jsem to vyřešil že na těch 5 minut než to umeju motor nechám nastartováný.no stress Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.