Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mám otázku na ktorú som sa už snažil nájsť odpoveď aj na zahraničných fórach, žiaľ bez úspechu. Viete mi poradiť, či sa dá odstaviť alebo proste nejakým spôsobom obísť keyless entry? Problém je, že vždy keď idem umývať auto a kľúč mám vo vačku, pri silnom tlaku vody prechádzajúcim cez kľučku sa auto v podstate neustále otvára/zatvára. Preto by som to chcel na chvíľu vypnúť, kým auto umyjem, a následne to zase zapnúť. Je teda možnosť vypnutia keyless entry a následného zapnutia? Prípadne ako to riešite vy? Ďakujem

Odesláno

Stejný problém jsem řešil, když jsem auto umýval poprvé. Začal jsem nechávat klíč v autě a je klid. Akorát mám strach, že se mi jednou auto bude chtít pomstít, zamkne se a bude vyřešeno :D A druhá možnost je poslat s ním někoho na kafe anebo cigáro o kus dál.

Odesláno

Senzory jsou na klice. Zámek je schovaný vedle pod krytkou. Nevěřím, že Yeti má jiný systém "kessy" než 3. Superb a Octavia :myslim 

Odesláno

Co je pod krytkou netusim.....zatim sem to nepotreboval vedet.....omlouvam se za mystifikaci....opravdu na klice a na miste klice je jen cisty plast...co je pod tim netusim...jen mi to pri wapce dela to same.....

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...