peeawey Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Mam 407 1,6 Hdi a casto sa mi zapina ventilator aj teraz v zime. Po vypnuti motora ide este minimalne 5 minut a hrozne huci. Takze ked niekde zastanem a odchadzam vsetci sa pozeraju co sa deje, ci som nieco nezabudol vypnut. V peugeot servise mi vytrvalo tvrdia, ze je to normalne a ze to robia vsetky 407. Ak ma niekto rovnake auto stava sa mu to tiez? Alebo pocul niekto o tom nieco? Citovat
TITANa Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 je to normalne, napis ake trate jazdis. pretoze ak jazdis kratke trate tak sa ti spatne regeneruje fap filter a ked sa regeneruje tak ti aktivuje vetraky a ked vypnes motor tak dochladzuje. je to uplne normalne Citovat
Milhaus65 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Kdyby jenom větráky.... ale ivyhřívání zad. skla, zrcátek atd. vše co zvýší odběr el. energie. a v sání se překlopí hadice a valí voda do hada do komory. Já na to koukal...... Citovat
P607Olda Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Původně zaslal: peeawey Mam 407 1,6 Hdi a casto sa mi zapina ventilator aj teraz v zime. Po vypnuti motora ide este minimalne 5 minut a hrozne huci. Takze ked niekde zastanem a odchadzam vsetci sa pozeraju co sa deje, ci som nieco nezabudol vypnut. V peugeot servise mi vytrvalo tvrdia, ze je to normalne a ze to robia vsetky 407. Ak ma niekto rovnake auto stava sa mu to tiez? Alebo pocul niekto o tom nieco? Zkus jiný servis. Měli by změřit skutečnou teplotu motoru těsně po vypnutí nějakým nezávislým měřákem. Teoreticky může být termostat na příliš vysoké teplotě, anebo spínač ventilátoru na příliš nízké. Jestli máš nějaký technický teploměr tak to změř sám. Měla by být kolem 85 až 90 st. Citovat
peeawey Odesláno 19. leden 2006 Autor Odesláno 19. leden 2006 Jazdim Prevazne kratke trate. Dakujem za odpovede Citovat
TITANa Odesláno 19. leden 2006 Odesláno 19. leden 2006 milhaus65 a ja to delam peeawey tak na taketo pouzivanie je hdi motor s fap filtrom ten posledny vhodny motor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.