Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak toto vidím skôr na poškodenie používaním nesprávnych žiaroviek/LEDiek, ktoré vyžarujú priveľa tepla. Úplne odlišná chyba oproti bežným zvyslým prúžkom.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Stále ostáva problém so spojením na dosku, a ani tá cena nie je práve najlepšia. No ale super že sa objavilo aj niečo pre starý model. Dúfam, že kto ho vyskúša sa s nami podelí o skúsenosti, mne zatiaľ pôvodný súži OK.

Odesláno

420 je fajn vzhledem k tomu, že se tady běžně použitý prodává za 600+. Tady video jak se to nejsnadněji zapájí. Dost domácích kutilů má podobný nástavec doma, a pájet je s tím opravdu snadné :) Pokud teda člověk umí pájet. Mám to doma a spokojenost.

Odesláno

Kvôli cene by som si radšej objednal iba flexi pásik viac kusov a vyskúšal to pájkovanie. Jasné že sa to robí s tým nadstavcom,  ale chce to cit aby som to neprepálil alebo aby spoje neboli príliš slabé. Na tom videu to vyzerá oveľa jednoduchšie ako to naozaj je, a okrem iného tam aj chýba začiatok, príprava a očistenie kontaktných plôch. Držím každému palce kto sa do toho pustí, aby bol s výsledkom spokojný. Ale kto má displej zničený (napr. tá fólia) tak je super, že už aj ten sa dá objednať. Len pozor, na tom linku som si všimol že k cene treba pripočítať aj poštovné.

Odesláno (upraveno)

307rg Nesmíš koukat pořád tak na peníze 🙂 nestojí to přeci majlant, jsme na světě jen jednou a co bych neudělal pro tu radost když se mě to podaří opravit za zlomek ceny nového. Když nepomůže Flex tak objednám celý display no 😄 a jedem dál...

Upraveno uživatelem Citroon
Odesláno

:super

Ja len, že tie peniaze môžeš investovať aj do niečoho potrebnejšieho, tie naše 307čky si ich už po tých rokoch určite vypýtajú. Pri pixeloch by mal postačovať flexi pásik.

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravím,

Velice pěkně udělaný popis výměny, ale chybí mi tam foto konektorů s piny. Jde to normálně bez úprav na 307mu napojit?

Mám 307 80kW 16V r.v. 2003 mohlo by to pasovat, ale pan Pecino píše, že mu nefunguje ovládání rádia z páčky pod volantem, ale všiml jsem si, že za čísly  9638358677 A nemá „A“ ale jiná písmena.

Vy zase nemáte orginál rádio, tak to asi taky nevíte, nebo se mýlím? 

Chci to taky vyměnit.

Dějkuji za odpověď

Jirka

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Pokiaľ viem, tak na 307čku starý model sa dával jedine displej typu B, ten čo je na tom videu, a autá ktoré parkovali zvyčajne celé roky na slnku, mávajú s pixelami na tomto displeji problémy bežne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...