Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No tento kalendář se Ti myslím líbil, jestli napadne někoho, jak ho mám naskenovat/vyfotit tak, aby sis ho mohla vytisknout, tak to udělám :mrk

http://album.volny.cz/jirka.bily/browse.php?album_id=52424&browse_page= , klidně pošlu nezkomprimovadé fotky z 5Mpix fo?áku.

Tyhle kalendáře asi dostávají jenom top zákazníci, my od nich máme pár dodávek, takže mi to přišlo \"pod stromeček\".

J.

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

mk405 - bratrovu odpověď máš v U2U.

PS - ta cena je závislá na velikosti co bys chtěl. To co navrhnul mě přijde dost velký :myslim:myslim

já mám velkou zed :mrk takže velikost 1,3x1m je jen tak tak :D:D:D

asi bych si dal teda dva když jsou tak malý :mrk

http://www.dieselstation.com/wallpapers/Peugeot-907/Peugeot-907-016.jpg

http://www.dieselstation.com/wallpapers/Peugeot-907/Peugeot-907-013.jpg

akorát nevým jak s tou laminací jak to pak vypadá? není to lesklé a blejskavé z úhlu?

Odesláno
Původně zaslal: jbily

No tento kalendář se Ti myslím líbil, jestli napadne někoho, jak ho mám naskenovat/vyfotit tak, aby sis ho mohla vytisknout, tak to udělám :mrk

http://album.volny.cz/jirka.bily/browse.php?album_id=52424&browse_page= , klidně pošlu nezkomprimovadé fotky z 5Mpix fo?áku.

Tyhle kalendáře asi dostávají jenom top zákazníci, my od nich máme pár dodávek, takže mi to přišlo \"pod stromeček\".

J.

super kalendář :super

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Tady je velká zásoba v různých rozlišeních. ;)

Pěkný pozadí už jsem si jedno našel.... zase na pár tydnů je na co koukat... ;) ;)

Odesláno
Původně zaslal: John

Pěkný pozadí už jsem si jedno našel.... zase na pár tydnů je na co koukat... ;) ;)

blondínka nebo brunetka? :D:D:D

ještě pár lidí a bude to na hromadnou slevu:D

Odesláno

NETOPÝRKO,

co takhle zkusit obchodní zastoupení?

PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o.

ADRESA: Na Strži 40, 14000 Praha

Já jsem tam byl tenkrát něco kvůli 604ce a narazil jsem tam na opravdu moc moc ochotného pána. Bylo to teda kvůli pneu, ale třeba ty, moc pěkná slečna, budeš mít velké štěstí a třeba ti snesou modré z nebe... A když řekneš, že jsi z Peugeot clubu...

Zkus to. Jako na autosalony a prodejce Peugeotů se vyprdni. Párkrát jsem tam byl a vysloveně z nich sršela neochota. Opravdu, těmto prodejcům jde jen o to, prodat auto nebo auto opravit, ale aby z toho měli prachy. Opravdu, většinou mě naštvali svou neochotou, i když to byli věci, které by nějak zvládli.

Zkus to obchodní zastoupení, ju?

Odesláno
Původně zaslal: mk405

akorát nevým jak s tou laminací jak to pak vypadá? není to lesklé a blejskavé z úhlu?

No vypadá to dobře - nezničí se ti a můžeš ho umývat. Z určitých úhlů se to asi trochu lesknout bude, když na to bude svítit slunce........

Jinak pro ostatní co to zajímá - brácha navrhl cenu 500 za zalaminovaný plakát 1 metr x 1,3 metru.......množstevní slevu by myslím dal. :papa

Odesláno

Tak jsem obdržel info o rozlišení - na ten plakát přes metr by to chtělo prej 300 DPI a uvidí se.......

Neptejte se mě co znamená 300 DPI - jsem mimo mísu :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Tak jsem obdržel info o rozlišení - na ten plakát přes metr by to chtělo prej 300 DPI a uvidí se.......

Neptejte se mě co znamená 300 DPI - jsem mimo mísu :D:D:D

no to je taky rozlišení

1600x1200 je v pixelech

300 DPI je jen jiná jednotka

tak jsu hledat 300 dpi to jsem zvědavej jesli něco najdu :bojim

Odesláno

no tak jeden zkusmo pošleme bráchovi a? to zkusí zvětšit co to dá a uvidíme co z něj vyleze.........v nejhorším to bude menší = levnější :D

mk405 - bráchův mail je - Kebrke@seznam.cz

zkus mu poslat obrázek co bys chtěl - upozorním ho, že mu přijde......:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...