Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Kvůli komu teda vyrábíš větší hluk, když samotnému Ti vadí?

Sousedi a kolemjdoucí by taky ocenili tišší provoz. Je to asi tak příjemné jako sbíječka pod oknem.

Pokud chceš hlučné auto tak si ho vychutnej nejvíc sám.

Taky mi to není jasný. Je to nepříjemné tobě i kolemjdoucím a efekt to má tak maximáln na nějaký nadopovaný puber?áky. No a pokud jde o výkon, tak ten to zcela určitě taky nijak zásadně nezvedne. Tak komu tím vlatně prospíváme ? :D:D:D

Odesláno

dik za popis,zeptam se na ty materialy???oba konce jsem vycistil,objimku mam taky a na fest,ale stejne to tam fouka!!

michal:uz to pisu naposled,ze ten hluk je jen pri vysokejch rychlostech a ty dosahuju na dalnici a tam zadny chodci a podobni nejsou!!normalne to neni zadnej rvoun!!!

Odesláno

Jestli to tam fouka, tak je potreba okouknout u normalniho provedeni, co je jinak. Jestli to prorezani trubky (aby se dala stahnout) je moc hluboke, nebo prumery trubek nepasuji presne. Nebo se to ma narazit hloubeji.

Pokud mas moznost svarovat, tak to zavar natesno. Pri vymene to potom zase rozbruskou a svareckou spravis. (Dost drsne, ze?)

Odesláno
Původně zaslal: oni

dik za popis,zeptam se na ty materialy???oba konce jsem vycistil,objimku mam taky a na fest,ale stejne to tam fouka!!

michal:uz to pisu naposled,ze ten hluk je jen pri vysokejch rychlostech a ty dosahuju na dalnici a tam zadny chodci a podobni nejsou!!normalne to neni zadnej rvoun!!!

.....jinak si mi teď připomněl jeden hlubkej zážitek, kterej bych si možná i na svém autě někdy rád zopakoval. Viděli jste Star Wars ten díl, kdy Luke Skywalker jede na vznášedle závody mezi skálama a dělá mu to při tom takovej ten bublavej zvuk jakoby dunivé, hluboké bouchnutí do plechu 1x za 10km ? Tak přesně to samé jsem viděl na Golfu IV minulý týden v Rakousku. Prostě decentní zajímavej zvuk co funguje jen tiše na dálnici a působí skutečně zajímavě, ale byla to asi nějaká specialitka.... neburácelo to podle motoru, ale jen jedenkrát po 50-80ti metrech :myslim:D:D

....jestli mu třeba jen neupadával starej výfuk :D:D

[upravil dne 16/1/06 -=Michal=-]

Odesláno

jenze tam to neni proriznuty,jsou tam dva na sobe sedici kusy,jakoby kloub a jamka,vse je dane z originalu!!

me to taky neburaci,je to takovej dunivej zvuk,nic takovyho co praskaj okna nebo bubinky!!ale pri tech vyssich rychlostech docela zalehaj usi!!!a co se tyce toho zvuku ve star wars,tak ten je hodne huztej!!

Odesláno
Původně zaslal: oni

jenze tam to neni proriznuty,jsou tam dva na sobe sedici kusy,jakoby kloub a jamka,vse je dane z originalu!!

Jo, tak zkontroluj oba dily jestli jsou spravne kruhove. A pak, jestli nemas tu objimku trochu jineho rozmeru. Pokud je vse v poradku, tak to musi tesnit.

Odesláno

blbe jsem to napsal,myslel jsem tim,ze to je tak na fest,ze oba konce spony na sebe nedosahuji a pro tom ukroutim i matku!!!spona je taky original!!

Odesláno

Tak to snad je ta spona příliš široká. Ona je v řezu jako takové V nebo U, a je asi široká. Spona musí dosedat na příruby jen okrajem toho U. Zkus ji sklepat. Během utahování pohybovat výfukem, aby si to \"sedlo\".

[upravil dne 16.1.06 P607Olda]

Odesláno

aha tak to jo!!!me priseda primo v prostred,to by mohla bejt ta zrada!ale jestli sezenu ten tmel,tak ho tam prdnu taky!!!

Odesláno

Příruba musí působit na ty díly tlakem k sobě. Uprostřed se nesmí dotýkat. Když tak dotahuj s citem, aby se nedeformovala a opravdu tlačila jen na okraji.

A? se daří a když tak dej vědět jak to dopadlo. Ahoj:papa

Odesláno
Původně zaslal: -=Michal=-

Taky mi to není jasný. Je to nepříjemné tobě i kolemjdoucím a efekt to má tak maximáln na nějaký nadopovaný puber?áky. No a pokud jde o výkon, tak ten to zcela určitě taky nijak zásadně nezvedne. Tak komu tím vlatně prospíváme ? :D:D:D

prodejcům :D:D:D

Odesláno

no spis to bude dost vysoky,vzdyt 3 vrstvy!zadni sedacky nebudou sedet,ale urco se potompopta!!!asi se taky stanu prodejcem!!

Odesláno
Původně zaslal: mk405

čoveče ty vrstvy gumy 5mm v tý ploše musívej docela váha :myslim

No, to je fakt, při 1,5 g/cm3, rozměru 1 m2 a tlouš?ce 5 mm je to 7,5 kg.

Těch 5 mm tlouš?ky je maximum, spíše je k sehnání 4 mm.

Ále, pár kilo navíc, snad to nebude vadit...

Odesláno

a to ty vrstvy maj bejt dve ne?+ ta mezivrstva!!no nevim nevim!!!hele a ta guma se nejak jmenuje,ptal jsem se kamose eletrikare,ale o tomhle neslysel!!!

Odesláno

když vezmu svůj malej kufr :D + pod sedadla = 2m2 kolik stojí tak m2?

stejně si myslím že je lepší polepit plech kufru tlumením tím ho vyztužit aby ten plech nemohl rezonovat než tlumit jeho rezonujcí zvuk :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...