hnizdo.1 Odesláno 7. červen 2017 Odesláno 7. červen 2017 Zdravím, v pojistkové skříňce motoru mi přebývají nějaké vodiče. Nedokázal by někdo dle přiložených fotografií identifikovat, od čeho jsou (příp. kam by měly vést)? U drátů zakončených konektorem chápu, že by mohly být "navíc" (zkrátka k něčemu, co v mém stroji není a nebylo). Malinko mě ale znervózňuje celý svazek, který je evidentně na prasáka ucvaknutý - nejsem ale schopen identifikovat odkud. Zároveň řeším problém s nemožností aktivace čerpadla aditivace a toto by mohlo souviset. Citovat
jarokare Odesláno 7. červen 2017 Odesláno 7. červen 2017 (upraveno) Rezerva , druhý konec těch kabelů je někde za BSI , dají se použít na různé dodělávky , když nechceš vrtat do stěny mezi motorem a kabinou , samozřejmě s ohledem na průřez těch vodičů. Ten štekr nevím , dalo by se zjistit podle čísel na kabelech Upraveno 7. červen 2017 uživatelem jarokare Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. červen 2017 Odesláno 7. červen 2017 (upraveno) priprava na tazne + rezervni kabel (ty strizene) aditivaci nafty bych tomuto opravdu neprisuzoval ten konektor muze byt opravdu od cehokoliv treba k alarmu Upraveno 7. červen 2017 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
hnizdo.1 Odesláno 7. červen 2017 Autor Odesláno 7. červen 2017 O.K., díky za info. Tahle eventualita mě vůbec nenapadla...u ostatních aut jsem si už tak nějak zvykl, že co výrobce nutně nemusel, to nenatáhl - natož pak tahat nějaké rezervní kabely. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. červen 2017 Odesláno 7. červen 2017 ono se uz nevyplati delat 20 ruznych svazku staci 10 zbytek je pod lepici paskou a dat konektory je otazka par korun u moji byvale C4 byly asi 3 kabely z motoru do kabiny (2x slaby 1 silny - pro HI-FI ) a z kabiny do kufru asi 8x ruzne prumery u eviny mam asi 2 kabely ktere nevim kam vedou ale jsou v kabine u pojistek Citovat
hnizdo.1 Odesláno 10. červen 2017 Autor Odesláno 10. červen 2017 Taky se mi vždy zdálo, že se to nevyplatí. Na druhou stranu - ve služebním megane mám na obou stranách stejné skupinové svítilny (tzn. fyzicky dvě mlhovky), ale hádejte co - k pravé nevede vodič. Vtipné je to, že je v ní od výroby dokonce i žárovka. Takže člověk nikdy neví. Když už jsme u těch drátů....neměl by někdo schéma zapojenítoho čerpadla aditivace? Téma s čerpadlem zatím bez odpovědí. Citovat
HonzaZ Odesláno 10. červen 2017 Odesláno 10. červen 2017 Ten hnědý konektor je pokud se nemýlím na omezovač. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.