HalaFrantisek95 Odesláno 8. červen 2017 Autor Odesláno 8. červen 2017 (upraveno) Neberu kritiku, pokud není nic čim by protějšek dokázal, že to udělal lepší . Takže to přehlížím ( negativní komentáře ) Upraveno 9. červen 2017 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek
oddie Odesláno 8. červen 2017 Odesláno 8. červen 2017 To je jasný, votec tomu nerozumí, páč je konzerva, vykopávka, fosil a totálně OUT
HalaFrantisek95 Odesláno 8. červen 2017 Autor Odesláno 8. červen 2017 V 5. 6. 2017 at 13:53, Přema napsal: A víš že začnu..... protože větší hnus sem neviděl...... Sehnal jsem menší pixly s barvou o odstínu ČERNÁ A LESKLÝ HLINÍK, tak pak můžeš porovnat co je lepší kdyžtak, odpoledne/ večer by tu měli být nějaké fotky se změnou
Rikic339 Odesláno 8. červen 2017 Odesláno 8. červen 2017 Myslím že černá lesklá - ta co jsi psal že se ti líbí - by k béžové šla dobře Za mě je to asi nejhezčí dekor pro interiér 407.. Světlá šedá alias "hliník" se mi taky moc nelíbí a tmavě šedá mi vyhovuje (ovšem u tmavého interiéru)
HalaFrantisek95 Odesláno 8. červen 2017 Autor Odesláno 8. červen 2017 před 3 minutami, Rikic339 napsal: Myslím že černá lesklá - ta co jsi psal že se ti líbí - by k béžové šla dobře Za mě je to asi nejhezčí dekor pro interiér 407.. Světlá šedá alias "hliník" se mi taky moc nelíbí a tmavě šedá mi vyhovuje (ovšem u tmavého interiéru) Postnu sem fotky, jakmile bude barva zaschlá Středový panel bude tou černou , oba dveřní plasty ( lišta klika ) , lišty na palubovce ( kaslík a u volantu ) + výdechy klimatizace po stranách dám do té hliníkové , je to barva hodně podobná té, které jsou nalakováné hágusy, žádná barva která by byla pěstí na oko
Přema Odesláno 8. červen 2017 Odesláno 8. červen 2017 před 30 minutami, HalaFrantisek95 napsal: Sehnal jsem menší pixly s barvou o odstínu ČERNÁ A LESKLÝ HLINÍK, tak pak můžeš porovnat co je lepší kdyžtak, odpoledne/ večer by tu měli být nějaké fotky se změnou Ok ....rád pochválím
HalaFrantisek95 Odesláno 8. červen 2017 Autor Odesláno 8. červen 2017 Jsou to tyhle dvě barvy . Je to zatim jen ukázka ..
Přema Odesláno 8. červen 2017 Odesláno 8. červen 2017 Tak za me zatim velka 1Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
HalaFrantisek95 Odesláno 8. červen 2017 Autor Odesláno 8. červen 2017 (upraveno) Jen nevím co s těmi dveřmi, jestli tam dát jen černou , nebo s kombinací taky toho ,, bílá hliníková ,, a pokud dvě barvy tak jestli lištu černou a ten plast ,, hliníkový ,, ještě to zkusim vykoumat . Upraveno 9. červen 2017 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek
Přema Odesláno 8. červen 2017 Odesláno 8. červen 2017 Urcite zase cerna s hlikem..... jine barvy prosim nepouzijOdesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
radim.1008 Odesláno 8. červen 2017 Odesláno 8. červen 2017 To vypadá mnohem líp. Jak píše Přema. Na dveře stejná kombinace.
Rikic339 Odesláno 9. červen 2017 Odesláno 9. červen 2017 Tak tohle vypadá zatím hodně dobře jsem zvědavej až to bude v autě
Přema Odesláno 10. červen 2017 Odesláno 10. červen 2017 Pekne......dej foto z auta. Ale vidim to na dobry vysledekOdesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
HalaFrantisek95 Odesláno 15. červen 2017 Autor Odesláno 15. červen 2017 Na interiéru se ještě průběžně maká co se lakování týče, proto jsou sundané lišty z dveří, ale povedlo se mi 10 cm páskem- vysoce svítivým ( ledově modrá barva ) podsvítit úložný prostor ve dveřích , bohužel mi to foták nepobere , ledky jsou umístěné v hliníkové liště, která je zakryta průhlednou krytkou a to celé je přidělanétak, aby to nebylo vidět, že tam vůbec něco je ,svítí to rovnoměrně a barva odpovídá namodralé BÍLÉ , foták to vykresluje jako svělte modrou bohužel, na živo to vypadá skvěle, někomu se to líbit bude, někomu ne, mě to přijde praktické, než štrachat v kaslíku než něco najdu, jinak napojeno na osvětlení dveří, takže svítí jen při otevřených dveřích a slabounce svítí průběžně po dobu jízdy ( neoslnuje ) , snad mě za to lidičky neukamenujete
Guest StibTo Odesláno 15. červen 2017 Odesláno 15. červen 2017 No nevím, teď už mě zase hlodá v hlavě slovo tuzing .. Ale proti gustu ..
Recommended Posts