Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Neberu kritiku, pokud není nic čim by protějšek dokázal, že to udělal lepší . Takže to přehlížím :D ( negativní komentáře )

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno
V 5. 6. 2017 at 13:53, Přema napsal:

A víš že začnu..... protože větší hnus sem neviděl......

Sehnal jsem menší pixly s barvou o odstínu ČERNÁ A LESKLÝ HLINÍK, tak pak můžeš porovnat co je lepší kdyžtak, odpoledne/ večer by tu měli být nějaké fotky se změnou :)

Odesláno

Myslím že černá lesklá - ta co jsi psal že se ti líbí - by k béžové šla dobře :) Za mě je to asi nejhezčí dekor pro interiér 407.. Světlá šedá alias "hliník" se mi taky moc nelíbí a tmavě šedá mi vyhovuje (ovšem u tmavého interiéru) :) 

Odesláno
před 3 minutami, Rikic339 napsal:

Myslím že černá lesklá - ta co jsi psal že se ti líbí - by k béžové šla dobře :) Za mě je to asi nejhezčí dekor pro interiér 407.. Světlá šedá alias "hliník" se mi taky moc nelíbí a tmavě šedá mi vyhovuje (ovšem u tmavého interiéru) :) 

Postnu sem fotky, jakmile bude barva zaschlá :) Středový panel bude tou černou , oba dveřní plasty ( lišta klika ) , lišty na palubovce ( kaslík a u volantu ) + výdechy klimatizace po stranách dám do té hliníkové , je to barva hodně podobná té, které jsou nalakováné hágusy, žádná barva která by byla pěstí na oko :) 

Odesláno
před 30 minutami, HalaFrantisek95 napsal:

Sehnal jsem menší pixly s barvou o odstínu ČERNÁ A LESKLÝ HLINÍK, tak pak můžeš porovnat co je lepší kdyžtak, odpoledne/ večer by tu měli být nějaké fotky se změnou :)

Ok ....rád pochválím

Odesláno (upraveno)

Jen nevím co s těmi dveřmi, jestli tam dát jen černou , nebo s kombinací taky toho ,, bílá hliníková ,, a pokud dvě barvy tak jestli lištu černou a ten plast ,, hliníkový ,,  ještě to zkusim vykoumat . :)

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Na interiéru se ještě průběžně maká co se lakování týče, proto jsou sundané lišty z dveří, ale povedlo se mi 10 cm páskem- vysoce svítivým  ( ledově modrá barva ) podsvítit úložný prostor  ve dveřích , bohužel mi to foták nepobere , ledky jsou umístěné v hliníkové liště, která je zakryta průhlednou krytkou a to celé je přidělanétak, aby to nebylo vidět, že tam vůbec něco je ,svítí to rovnoměrně a barva odpovídá namodralé BÍLÉ , foták to vykresluje jako svělte modrou bohužel, na živo to vypadá skvěle, někomu se to líbit bude, někomu ne, mě to přijde praktické, než štrachat v kaslíku než něco najdu, jinak napojeno na osvětlení dveří, takže svítí jen při otevřených dveřích a slabounce svítí průběžně po dobu jízdy ( neoslnuje ) , snad mě za to lidičky neukamenujete :) 

19204900_1318438688273023_1079307690_o.jpg

19212600_1317344795049079_181986932_o.jpg

19213086_1318451088271783_1781467775_o.jpg

Odesláno

No nevím, teď už mě zase hlodá v hlavě slovo tuzing .. Ale proti gustu ..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...