Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ten motor to teda dorazil ... :D   Jako že se to líbí Tobě je príma, ale mysli taky na to (už je na to spíš asi pozdě) co když budeš jednou chtít auto prodat ... 

Odesláno

To že bych ho chtěl prodat nehrozí a pokud ano, šel by stejně na díly ;) . To je dobře, rád strašim lidi, co mají jen svůj vkus a snaží se tím hanit  práci ostatních :) , snad se z toho nezačneš i počůrávat :D .

Odesláno
Právě teď, Přema napsal:

A víš že začnu..... protože větší hnus sem neviděl......

Gratuluji :) logikou věci mi přijdeš jako majitel IV Golfu , to že se ti to nelíbí je jedna věc, ale tohle hanění mi přijde těžce dětinské .

Odesláno (upraveno)

No nevím, je správné, že si člověk něco umí obhájit .. ale ... tady bych to skoro spíš tipoval na nějaký útvar v hlavě (co tam nepatří) tlačící na centrum soudnosti ... Jsem zvědav, co ještě přijde za fota.

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno
před 10 minutami, Přema napsal:

Bohužel tady se vtipkovat fakt nedá.......velmi rád pochválím ale tady není fakt co....jedině ten origo interier, úpravy bohužel

Jednak to není nic co by nešlo předělat, když jsem si to předělal z pro mě nevyhovujího stavu. Jediný dekor co se mi v 407-ce líbí je černý lesklý ( panel a lišty ) ale stříbrná s dekorem dřeva mi k té béžové fakt neseděla, věc názorů prostě jen.

Odesláno
V 5. 6. 2017 at 14:12, HalaFrantisek95 napsal:

Jednak to není nic co by nešlo předělat, když jsem si to předělal z pro mě nevyhovujího stavu. Jediný dekor co se mi v 407-ce líbí je černý lesklý ( panel a lišty ) ale stříbrná s dekorem dřeva mi k té béžové fakt neseděla, věc názorů prostě jen.

Nemůžu si pomoct a nezeptat se.. Proč jsi to tedy neudělal do té černé, když píšeš že se ti to jako jediný líbí? :) 

Odesláno

Teď přemejšlím, že si vyčistím plastové víko od baterky a nastříkám ho chrom sprayem na plasty co mi tu straší :)  Auto zajímavý, evidentně nemáš děti, nevozíš kočárky, psy ani nákupy. v tvém věku jsem byl taky tuzingář, sice na Š120 ale ono je to jedno. :) 

Hlavně se nenech otrávit od kritických postů a nezapomeň, že s klubovou kartou můžeš dost ušetřit za nákupy origo krytů, až to budeš prodávat :)

Odesláno
před 2 hodinami, Rikic339 napsal:

Nemůžu si pomoct a nezeptat se.. Proč jsi to tedy neudělal do té černé, když píšeš že se ti to jako jediný líbí? :) 

Protože jsem chtěl, aby to vyniklo :) je nějaká jinačí barva, která by podle Vás seděla k Béžové , kdyžtak rady :)

Odesláno
před 11 hodinami, Berkoff napsal:

Teď přemejšlím, že si vyčistím platové víko od baterky a nastříkám ho chrom sprayem na plasty co mi tu straší :)  Auto zajímavý, evidentně nemáš děti, nevozíš kočárky, psy ani nákupy. v tvém věku jsem byl taky tuzingář, sice na Š120 ale ono je to jedno. :) 

Hlavně se nenech otrávit od kritických postů a nezapomeň, že s klubovou kartou můžeš dost ušetřit za nákupy origo krytů, až to budeš prodávat :)

Děti nemám, jsem 4 roky po střední, sháněl jsem SW, protože začátkem roku 2018 bude stavba domu. takže sedan nebo coupe bych moc neužil. klubová karta ? nějaké info ? :) Mě kritika nevadí, ale rýpavé řeči se jako kritika považovat nedá. Když se mi něco nelíbí, pochválim a třeba se inspiruji, když se mi něco nelíbí, budto ignoruji, nebo napíšu jednou názor a víc to neřeším, ale každý nejsme stejný, jen omlívání dokola jedné a té samé věci nikam nevede :) Ale pokud má někdo myšlenku, třeba co se interiéru týče, která by k té béžové krom toho ošklivého dřevěného dekoru šla, tak sem s ní, nejsem proti . :)

P.S... našel jsem metallic lak, který bych se v podobné podobě nechal namíchat aby šel dát do pistole, jen mě zajímá jakou barvu By jste dali k tomu béžovému ineriéru ? Zajímají mě Vaše názory. :) Díky .

1271-3.jpg

IMG_7772.PNG

Odesláno

V eshopu si kup řádné členství v klubu, o zbytek se už postará klub :) První rok 400, další 350 :) Pak s kartou třeba u Autokelly slevy 15 - 40 %, podle toho co potřebuješ.

Odesláno

Poměrně slušné auto se pozvolna mění v pouťovou atrakci.... :roll No nic, jak naznačuje majitel, každý jsme nějaký.... :roker

Odesláno
před 2 hodinami, Hafity napsal:

Poměrně slušné auto se pozvolna mění v pouťovou atrakci.... :roll No nic, jak naznačuje majitel, každý jsme nějaký.... :roker

Tak tak :) zřejmě je to i rozdílem věku, Otec to taky nechápe, lidi s rozdílem 10-15 let chválí :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...