Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych odstavit auto v Praze u Hlavního nádraží. Od pátku cca 22:00 hodin do neděle cca 9:00. Kdepak se tam nechá odstavit kousek plechu? Nějak nejsem z těch informací na webu Prahy 1 moudrý :o

Odesláno (upraveno)

nechces to radsi nechat pred barakem u mych rodicu na rajske zahrade a dojet metrem? Tam se parkovani hleda dost blbe a dost zacalujes. Primo naproti Masarycce pod magistralou je parkoviste U Bulhara, odtamtud je to pesky asi 10 minut na hlavak.

http://www.parkingcentrum.cz/cz/cenik/ceniky--masarykovo-nadrazi/

nebo parkovani u opery vedle hlavaku

http://www.parking-centrum.cz/cenik.html

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Dík, odstavení třeba na Čerňáku a přesun metrem byla poslední varianta. Rád bych se ji vyhnul. Je potřeba vám do centra trochu pixel přidat, máte jich tam málo ;)

Odesláno

Chvíli jsem se tomu věnoval a asi neexistuje rozumná možnost, jak tam zdarma zaparkovat. Jedině neděle a státní svátky :( Nechám auto na Čerňáku a bude...

Odesláno (upraveno)

Co mas proti zeleny zone v Opletalce?

Od patku 18h do pondeli 8h zdarma.... a nebo kdyz se mi ozves muzu Ti vyridit parkovaci misto na Florenci zdarma.

Upraveno uživatelem Vvitty
Odesláno (upraveno)
před 11 hodinami, Péťa napsal:

To jsou skoro 2km :( , díky moc, ale to ne ;)

1.5km. Chodim to pesky skoro kazdy den :D

Ale tak da se to zkratit i krtkem z Florence...

PS: Pokud nenajdes misto v Opletalce tak to zkus u VSE - ulice U Rajske Zahrady. Ale pokud si to nezkratis pres koleje tak to taky bude kolem 1km...

Upraveno uživatelem Vvitty
Odesláno

u VSE o vikendu bude plno, kdyz jsem tam delal podlahy, tak se tam dalo zaparkovat jen v tydnu a za prachy :D

Odesláno

Nechal jsem to na Černém Mostě přímu u stanice metra a bylo...

I když jsem jednu nabídku měl, kde nechat auto přímo na hlavním nádraží, tak jsem ji pro složitost nevyužil. Šel jsem cestou nejmenšího odporu ;)

Všem děkuji za nabídky a rady!

Odesláno

taK hlavne ze to dopadlo v pohode. Mohl jsi to nechat u nasich pred barakem, nebo na zahrade, na rajske zahrade 100 m od metra, ale to je uz jedno :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...