Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat jestli je možný, že jsem poznal na chodu motoru výměnu oleje. Měnil jsem ho asi až po 17 tis a tak jsem na to moc nešlapal atd. A teď jsem to vyměnil a zdá se mi to takový jiný - a pedál spojky mi jde o hodně líp - lehce. Je to možný nebo jsem si to jenom vsugeroval.

Odesláno

Trochu to poznat je, ale len trochu. Hlavne, ked je olej stary. Ja, ked som menil prvykrat olej na mojej 309 (nevedel som, kedy bol naposledy meneny), tiez som spozoroval rozdiel, motor siel trosku \"hladsie\". Ale na spojku to vplyv nema. Na to ma vplyv skor vymena oleja v prevodovke.

Odesláno

Jak by to mohlo mít vliv na to, jak jde ztuha pedál spojky??? Samozřejmě motor šlape určitě líp, když maže čerstvim olejem - menší tření, menší zahřejvání.... ale s tim spojkovým pedálem, to bude asi jen tvoje sugesce.

Odesláno

Je to sugesce,já měnil gumičky na stěračích a hned někde pozoruju změnu.Výměna dílu výfuku opět změna.Pochybuju že po výměně oleje v převodovce by se rapidně změnil chod spojkovího pedálu,maximálně jde možná líp řadit.(možná)

Odesláno

No asi máte pravdu no:P. Nedovedu si představit, že bych si nechal například přičipovat motor - to by stačilo dát mi tam někam samolepku chiptuning a hned bych \"cítil\" ty koně navíc:D:D:D.

Odesláno

To jo, kdysi dělali pokusy na motorkách - vyhodili vnitřek výfuku aby to mělo \"zvuk\", jezdci tvrdili že to hned líp jede (1 kůň navíc). Na brzdě se ale ukázal nepatrný úbytek výkonu.

Já mám bezva pneuservis: jak mi cokoli udělají, hned to líp jede - servis je na kopci a to 500 m rovné klesání jede jak drak:o

[upravil dne 14.1.06 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: Tommate

taky budu muset vyměnit olej, nějak mi jde těžko volant a drhnou okýnka:D:D:aut

s okýnkem to mám podobný,tak sem zvědavej jestli to pomůže:myslim

To Gargamell:možná ten motor muže být i o něco tišší,když se vymění olej,ale s tím pedálem je to blbost,aleda by trocha oleje ukápla na kloub na převodovce,pak by to možný bylo:D;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...