Gargamell Odesláno 13. leden 2006 Odesláno 13. leden 2006 Chtěl bych se zeptat jestli je možný, že jsem poznal na chodu motoru výměnu oleje. Měnil jsem ho asi až po 17 tis a tak jsem na to moc nešlapal atd. A teď jsem to vyměnil a zdá se mi to takový jiný - a pedál spojky mi jde o hodně líp - lehce. Je to možný nebo jsem si to jenom vsugeroval. Citovat
Tommate Odesláno 13. leden 2006 Odesláno 13. leden 2006 taky budu muset vyměnit olej, nějak mi jde těžko volant a drhnou okýnka:D:D:aut Citovat
durino81 Odesláno 13. leden 2006 Odesláno 13. leden 2006 Trochu to poznat je, ale len trochu. Hlavne, ked je olej stary. Ja, ked som menil prvykrat olej na mojej 309 (nevedel som, kedy bol naposledy meneny), tiez som spozoroval rozdiel, motor siel trosku \"hladsie\". Ale na spojku to vplyv nema. Na to ma vplyv skor vymena oleja v prevodovke. Citovat
Neon Odesláno 13. leden 2006 Odesláno 13. leden 2006 Jak by to mohlo mít vliv na to, jak jde ztuha pedál spojky??? Samozřejmě motor šlape určitě líp, když maže čerstvim olejem - menší tření, menší zahřejvání.... ale s tim spojkovým pedálem, to bude asi jen tvoje sugesce. Citovat
uulik Odesláno 13. leden 2006 Odesláno 13. leden 2006 Je to sugesce,já měnil gumičky na stěračích a hned někde pozoruju změnu.Výměna dílu výfuku opět změna.Pochybuju že po výměně oleje v převodovce by se rapidně změnil chod spojkovího pedálu,maximálně jde možná líp řadit.(možná) Citovat
Gargamell Odesláno 14. leden 2006 Autor Odesláno 14. leden 2006 No asi máte pravdu no:P. Nedovedu si představit, že bych si nechal například přičipovat motor - to by stačilo dát mi tam někam samolepku chiptuning a hned bych \"cítil\" ty koně navíc:D:D:D. Citovat
P607Olda Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 To jo, kdysi dělali pokusy na motorkách - vyhodili vnitřek výfuku aby to mělo \"zvuk\", jezdci tvrdili že to hned líp jede (1 kůň navíc). Na brzdě se ale ukázal nepatrný úbytek výkonu. Já mám bezva pneuservis: jak mi cokoli udělají, hned to líp jede - servis je na kopci a to 500 m rovné klesání jede jak drak:o [upravil dne 14.1.06 P607Olda] Citovat
Crack Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 Původně zaslal: Tommate taky budu muset vyměnit olej, nějak mi jde těžko volant a drhnou okýnka:D:D:aut s okýnkem to mám podobný,tak sem zvědavej jestli to pomůže:myslim To Gargamell:možná ten motor muže být i o něco tišší,když se vymění olej,ale s tím pedálem je to blbost,aleda by trocha oleje ukápla na kloub na převodovce,pak by to možný bylo:D;) Citovat
AKCZ Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Rozdil muze byt znat mezi kvalitnim a nekvalitnim prip. starym olejem ale urcite ne na tuhosti spojky Citovat
BobyD Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 mozna motor lepe tahne a ty ji nemusis drzet tak dlouho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.